VATRENI OBRAČUN NA VRAČARU Prolaznici panično bežali ulicom!
Foto: Marina Lopičić

Obračun dvojice muškaraca na Vračaru

VATRENI OBRAČUN NA VRAČARU Prolaznici panično bežali ulicom!

Crna Hronika -

Policija je uhapsila Nikolu L. (29) zbog sumnje da je pucnjima iz pištolja ranio Srđana Mićića (29) iz BiH, s kojim se sukobio, i devojku T. J. (22), novinarku „Adrija medija grupe“.

Srđan Mićić (29), državljanin Bosne i Hercegovine, i devojka T. J. (22) ranjeni su iz vatrenog oružja juče oko 18 sati u Ulici Koče Kapetana na Vračaru. Policija je ubrzo posle incidenta uhapsila Nikolu L. (29), koji je osumnjičen da je pucao.Prema rečima očevidaca, pucnjavi je prethodio fizički obračun između Srđana i Nikole ispred jednog lokala. Nikola se potom latio pištolja i zapucao ka Mićiću, koji je, navodno, imao palicu.

Mladić iz BiH pogođen je sa četiri hica, dva u leđa i dva u nogu, dok je jedan od rikošetiranih metaka pogodio devojku T. J., inače novinarku „Adrija medija grupe“, koja je bila s prijateljima u blizini mesta sukoba.Nekoliko prasaka- Čula sam četiri-pet pucnjeva, posle čega je usledila mala pauza, pa onda još toliko prasaka. Krenula je vriska, a ljudi su počeli panično da beže ulicom. Ranjena devojka koja se držala za donji deo leđa ušla je u obližnju poslastičarnicu „Dolče Tintolino“ u Krunskoj ulici. Zaposleni su joj pomogli i pozvali Hitnu pomoć, koja ju je potom odvezla u Urgentni centar. Srećom, bila je prisebna i hodala je, valjda nije ništa ozbiljno. Ovo je, inače, miran kraj, ne pamtim kad se poslednji put dogodilo ovako nešto - ispričala je za Kurir jedna žena očevidac koja stanuje u blizini mesta događaja.Kako nezvanično saznajemo, ranjeni muškarac je privatnim vozilom prebačen u Urgentni centar, gde je primljen na odeljenje za reanimaciju.- Mladić je zadobio povrede opasne po život, ali je njegovo stanje u ovom trenutku stabilno. Što se tiče devojke, ona je zbrinuta u hirurškoj ambulanti, nije životno ugrožena i zadržana je na opservaciji. Dijagnostika njihovih povreda je u toku i znaćemo više kasnije - rekli su iz UC.Intenzivna istragaNikola L. je posle pucnjave seo u terenac BMW X5 i pobegao, ali je ubrzo uhapšen.- Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu identifikovali su i uhapsili N. L. (1987) zbog postojanja osnova sumnje da je danas, u popodnevnim časovima, u Ulici Koče Kapetana br. 49 na Vračaru, ispalio nekoliko projektila iz vatrenog oružja i ranio državljanina Bosne i Hercegovine S. M. (1987). Tom prilikom povrede je zadobila i jedna ženska osoba od metka koji je rikošetirao - saopštili su sinoć iz policije.Zasad nije poznato zbog čega je došlo do ovog incidenta, a iz MUP su rekli da intenzivno rade na rasvetljavanju svih okolnosti koje su dovele do ovog događaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track