ĐOKOVIĆ ODUŠEVLJAVAO I VAN TERENA: Zaprosio Jelenu i igrao tenis na ledu

Najbolji događaji teniske sezone

ĐOKOVIĆ ODUŠEVLJAVAO I VAN TERENA: Zaprosio Jelenu i igrao tenis na ledu

Tenis -
ATP izabrao najupečatljivije momente u godini na izmaku, koji nisu vezani za teniski teren, a ime najboljeg srpskog tenisera pojavljuje se tri puta

Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) izabrala je najzanimljivije momente van teniskih terena u 2013. godini, a tri trenutka vezana su za ime najbollejg srpskog tenisra Novaka Đokovića. Najupečatljiviji je svakako prosidba dugogodišnje devojke Jelene Ristić. "Morao sam da sakupim svu moguću hrabrost koju sam imao, znate već kako je to, i da prosto to uradim. Pre toga sam pitao ljude koji su već prošli kroz veridbu kakav je osećaj, šta mogu da očekujem, ali su mi svi rekli da ću tek kada se to bude dešavalo, kada budem izgovarao to pitanje, saznati kakav je tačno osećaj. A osećaj je neverovatan. Celog života igram pred mnogo ljudi, igrao sam mečeve pred 20.000 gledalaca, borio se za mnoge Grend slem trofeje i to uz mnogo uzbuđenja i visok adrenalin, ali kada sam zaprosio Jelenu ... ništa slično nisam doživeo u životu. Stvarno smo blagoslevni što smo sada vereni i što ćemo se uskoro venčati", rekao je tada Đoković, koji od momenta veridbe sa Jelenom nije izgubio nijedan meč.

Drugi momenat desio se u Patagoniji, kada su Novak Đoković i Rafael Nadal igrali tenis na ledu.

"Fantastično, ne mogu da verujem da postoji ovako nešto", rekao je Novak.

Đoković je i veliki jubilej 40. godina ATP-a dočekao kao prvi igrač planete.

"Da bih postao broj 1 morao sam mnogo toga da uradiim. Mnogo teško rada, rano ustajanje i konstantan napredak. Nije mnogo igrača uspelo u tome, i zaista sam počastvovan što sam uu društvu tako velikih asova" , bile su reči danas drugog igrača planete.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track