Brenina i Sašina Grand televizija kreće od marta na SBB
Foto: Dragan Kadić

Medijsko prepucavanje

Brenina i Sašina Grand televizija kreće od marta na SBB

Stars -
Biće mnogo programa uživo, a neke emisije počinjaće po našem vremenu posle ponoći da bi gledaoci iz Amerike mogli da ih prate u svom večernjem terminu. Emisije "Zvezde Granda", "Grand šou" i "Narod pita" gledaćemo još do septembra na TV Pinku

Nova Grand televizija počinje sa emitovanjem programa sredinom marta na SBB kablovskom sistemu. Emisije "Zvezde Granda", "Grand šou" i "Narod pita" gledaćemo još do septembra na TV Pinku.

Grand i Pink imaju ugovor do jeseni i obe strane moraju da ga poštuju. Nakon toga, sve emisije prelaze na Grand televiziju, kaže izvor.

Saša Popović i Lepa Brena su 51 odsto svoje produkcije prodali američkoj kompaniji „KKR investment fond, ista kompanija je nedavno za milijardu dolara kupila SBB.

"Prodajom 51 odsto ogroman novac se slio u kasu Grand produkcije, a svaki cent biće uložen u razvoj „Granda“ jer je Sašina i Brenina želja da naprave najveću producentsku kuću", kaže izvor i objašnjava da će Grand televizija emitovati program 24 sata. Biće mnogo programa uživo, a neke emisije počinjaće po našem vremenu posle ponoći da bi gledaoci iz Amerike mogli da ih prate u svom večernjem terminu.

Popović, direktor „Granda“, nije hteo ni da potvrdi ni da demantuje informacije. U emisiji „Narod pita“ u ponedeljak u 21 sat na "Pinku" uživo će obelodaniti poslovne planove svoje kuće.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track