HTEO DA SE POSVETI ĆERKI: Pol Voker želeo da ostavi glumu!

Bila mu najbolji prijatelj

HTEO DA SE POSVETI ĆERKI: Pol Voker želeo da ostavi glumu!

Pop kultura -
Zvezda filmskog serijala "Paklene ulice" rekli su da je glumcu bilo teško što ne provodi dovoljno vremena sa ćerkom

Tragično nastradali holivudski glumac Pol Voker hteo je ove godine da ostavi glumu ne bi li se posvetio ćerki, otkrivaju njegovi bliski prijatelji. Voker je planirao da se penzioniše ne bi li nadoknadio izgubljeno vreme sa Midou (15), koja je prvih 14 godina života provela na Havajima sa majkom Rebekom Soteros.

Zvezda filmskog serijala "Paklene ulice", kako su izjavili njegovi prijatelji Ron Šikari i Vins Kraus, koji su se s Vokerom upoznali pre sedam godina zahvaljujućći zajedničkoj ljubavi prema borilačkoj veštini džiju-džicu, posvedočili su da je glumcu bilo teško što ne provodi dovoljno vremena sa ćerkom.

"Bili smo zaista dobri prijatelji i kada god bi Pol bio na Havajima, viđali smo se s njim. Bio je sjajan čovek, baš antiholivudski lik. Bio je običan, porodični čovek. Bolelo ga je što zbog poslovnih obaveza ne može da se posveti ćerki, koja je bila ceo njegov svet. Zato je planirao da se penzioniše i napusti glumu. Od serijala "Paklene ulice" zaradio je milione, i više nego što mu je trebalo", rekao je Šikari, a Kraus je dodao da je Voker bio najbolji čovek koga je upoznao.

"Bio je nesebičan. Voleo je da bude otac i svakome ko ga je znao bilo je jasno da mu je ćerka važnija od bilo čega",rekao je on.

Ranije ove godine, Voker je izjavio da mu je ćerka najbolji prijatelj. "Ona mi je i najbolji partner. Nikada nisam imao nekoga kao što je ona ",rekao je Voker, koga je prerana smrt sprečila u ostvarenju sna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track