ILMA KARAHMET NESKROMNO: Krivo mi što me porede sa Harisom!

Mlada Bosanka ljuta na Eminu

ILMA KARAHMET NESKROMNO: Krivo mi što me porede sa Harisom!

Pop kultura -
Emina je poredila mene sa Harisom, a ne znam da li je ona uopšte kompetentna da se i sama poredi sa mnom, rekla je Karahmet

Ilma Karahmet, devojčica iz Kiseljaka koja je ispala u poslednjoj emisiji pre superfinala najgledanijeg šoua X Factor, povređena jer nije uspela da uđe u finale. Mlada Bosanka najviše je pogodilo što Emina Jahović Sandal nije glasala za nju u duelu sa Maidom Haćimovićem.

"Ilma je pretalentovano dete ali njeno vreme tek dolazi. Još uvek je premlada za vrtoglavu popularnost i novčenje talenta. Teško je to... X faktor Adria"bi od sledeće godine trebalo da povede računa o godinama takmičara. 17 godina, naviše... I svi srećni. Ovako teško...", napisala je Emina Jahović na svom Fejsbuk nalogu, potom je Ilma odgovorila "kletvom": Hvala ti Emina, imaš svoju decu i dabogda te usrećili kao što si ti mene.

Iako je ugovorom u obavezi da daje intervjue i po završetku šoua, Ilma se odmah posle emisije vratila u Kiseljak.

"Trebalo je da odmah po ispadanju gostuje u Jutarnjem programu, ali je njen otac odbio. Insistirao je da se odmah vrate kući, uz objašnjenje da je za nju takmičenje završeno i da ne vidi razloga da se njegova ćerka tim povodom više pojavljuje", saznali smo iz izvora bliskog produkciji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track