Ivan Marinković: Moj boravak na Farmi obeležila je Sara!

Ne bežim da sam ušao kao bivši muž

Ivan Marinković: Moj boravak na Farmi obeležila je Sara!

Stars -
Definitivno je Sara obeležila moj boravak na Farmi. Nemam pojma šta me čeka, želim sa njom da porazgovaram, pa ćemo videti, rekao je Ivan

Ivan Marinković, prvi je superfinalista koji je napustio imanje. On kaže da je njegov boravak na imanju obeležila Sara, kao i da je jako ponosan na sebe.

"Nisam se nadao da ću doći do superfinala, mislio sam da ću manje ostati. Jako sam ponosan na sebe i mislim da sam zaslužio da ostanem ovoliko koliko sam ostao", rekao je Ivan. Marinković je ušao kao bivši suprug Goce Tržan, a njegov boravak obeležila je Sara.

"Ne bežim da sam ušao kao bivši muž. Ja sam Farmu doživeo kao život i sve što sam tamo uradio. Ni zbog čega se ne kajem, sve sam uradio kako sam hteo i jako ponosan izlazim sa ove Farme. Mnogo je toga prošlo i mnogo se toga desilo. Definitivno je Sara obeležila moj boravak na Farmi. Nemam pojma šta me čeka, želim sa njom da porazgovaram, pa ćemo videti", rekao je Ivan.

On kaže da zna puno farmera koji su njihov odnos komentarisali kao pataloški.

"Ja se jednostavno tako ponašam kad nekog volim. Tako je bilo i sa Sarom. Moje veze su bile jako turbulentne, jer sam ja jako emotivan", objasnio je Ivan. Aleksandra kaže da nije preterano vredan i da voli da se svađa.

"Ušao sam bez taktike, nisam razmišljao koliko ću raditi i šta ću raditi. Radio sam onoliko koliko mislim da treba", kaže Marinković i dodaje da je uvek bio kad je trebalo.

"Ja volim da popijem, ne krijem, a kad popijem malo više progovorim, ali nadam se da nikoga nisam mnogo uvredio".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track