IVAN: Saro, ja tebe volim SARA: Volim Akija!

Španska serija

IVAN: Saro, ja tebe volim SARA: Volim Akija!

Stars -
Aki je mene osvojio na drugačiji način. On ima kvalitete. Inteligentan je, mlad je, perspektivan je, ume sa ženama, rekla je manekenka

Ivan Marinković ne odustaje od Sare Trajanović iako mu je misica po ko zna koji put rekla da ne želi da bude sa njim i da voli Andriju Akija Miloševića.

"Je l tako da mene Sara voli", pitao je Ivan Edina, koji je rekao da ga ne voli, pa je Ivan prefolmulisao pitanje objašnjavajući da Sara u stvari njega najviše voli do svih na Farmi, ali kao druga.

"Mislim da Sara voli Ivana Marinkovića, ali on nema finansije. Da je Ivan pevač narodne muzike, bilo bi drugačije", rekao je Mića, koji je potom počeo da vređa Akija.

"Ti ne možeš bez mene. Donosim ti jabuke u krevet", rekao je Ivan. "Ja se jesam zaljubila u Akija. On je mene osvojio na drugačiji način. On ima kvalitete. Inteligentan je, mlad je, perspektivan je, ume sa ženama", branila je svoju ljubav

"Kakve kvalitete sa 20 godina? Ti si se zaljubila u dečka koji ima 20 godina. Devojke kao ti se zaljubljuju u one 30 godina. On je bio ovde zaljubljen u Staniju, zvala ga kenjala i ona ga na kraju poslala kući", pričao je Mića.

"Vaša veza nema budućnosti. Ti si za njega kosmički brod", nagovarao je Mića.

"Ja tebe volim i voleću te", rekao je na kraju Ivan, a Sara je svoja osećanja podelila sa lepim Mićom.

"Izjasnila sam se, ja čoveka obožavam, ali mi smo kao Tom i Džeri. Za srce me je ujeo i povredio me. Nisam sa njim razgovarala dugo, prešla sam preko toga, pa je onda došao Aki", rekla je Sara.

http://www.youtube.com/watch?v=xJNShevmLi8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track