IVANIŠEVIĆ: Đoković će u tri seta do finala

US Open

IVANIŠEVIĆ: Đoković će u tri seta do finala

Tenis -
Vavrinki će biti teško da podigne nivo igre za polufinale i Novak će to iskoristiti, kaže nekadašnji šampion Vimbldona

Nekadašnji šampion Vimbldona Goran Ivanišević nije očekivao poraz Endija Mareja u četvrtfinalu US Opena. Nekadašnji hrvatski teniser i dalje veruje u finale između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, koji u polufinalu igraju protiv Stanislasa Vavrinke, odnosno Rišara Gaskea.

"Nisam mislio da će Marej da izgubi od Stanislasa Vavrinke, ali iskren da budem, i nije igrao dobar tenis. Bio je loš u Montrealu i Sinsinatiju. Mislim da je to psihološki problem. Osvojio je dva Gren slema, a činjenica je da nije mašina. Nešto mu nedostaje", smatra Ivanišević, a prenose mediji.

Vavrinka će u polufinalu pokušati da iznenadi Novaka Đokovića.

"Dobro je igrao protiv Novaka na Australijan openu. Ne mislim da će se ponoviti taj meč. Novak igra sjajno. Rekao sam pre početka turnira da će u finalu igrati Nadal i Đoković, pa i dalje to mislim. Vavrinki će biti teško da podigne nivo igre za polufinale i Novak će to iskoristiti. Mislim da će dobiti Đoković meč u tri seta, kao i Nadal Rišara Gaske. Iako je Francuz vrlo talentovan, Nadal će od starta krenuti agresivno, pa neće biti nikakvih iznenađenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track