KARAMBOL U SAVSKOJ ULICI: 19 povređenih u sudaru tri autobusa!
Foto: Tanjug

Haos u beogradu

KARAMBOL U SAVSKOJ ULICI: 19 povređenih u sudaru tri autobusa!

Crna Hronika -
Putnici su kako Kurir nezvanično saznaje povređena u naletanju tri autobusa
1 / 8 Foto: Tanjug

BEOGRAD - U sudaru tri autobusa u Savskoj ulici kod Palate pravde u smeru ka Sajmu oko 15 časova danas popodne povređeno je 19 putnika.

Putnici su kako Kurir nezvanično saznaje povređena u naletanju tri autobusa od čega su bila jedan turistički, jedan zglobni autoprevoznika Lasta i jedan mini bus.

Nesreća se prema prvim i nepotvrđenim informacijama dogodil kada su otkazale kočnice na autobusu prevoznika Last koji saobraća na liniji Beograd - Lazarevac koji je naleteo na međugradski autobus Laste" na liniji Beograd - Banjani, a zatim je autobus udario u minibus privatnog prevoznika Banbus na liniji A1 koji saobraća od Slavije do Aerodroma Nikola Tesla.

Hitna pomoć je povređene putnike prevezla do Urgentnog centra, a kako Kurir sazanaje u pitanju su uglavnom lakše telesne povrede, a takođe među njima je i jedan vozač autobusa.

U sudaru tri autobusa kod Palate pravde u Savskoj ulici povređeno je 19 putnika, potvrdio je dežurni lekar Hitne pomoći Marija Radulović.

"Intervenisalo je pet ekipa Hitne pomoći i svi povređeni prevezeni su u Urgentni centar", kaže Radulović.Portparolka Kliničkog centra Srbije Aleksandra Berić kaže da povređeni još uvek pristižu, da se uglavnom radi o lakšim povredama, ali da će svi biti pregledani kod neurohirurga.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja