MARKA SAČEKALA VERENICA: Bio sam sa svim ženama na Farmi!

Maneken bio veoma uzbuđen u studiju

MARKA SAČEKALA VERENICA: Bio sam sa svim ženama na Farmi!

Stars -
Ja sam se na Farmi poljubio sa svim ženama, a Zorica me jedina poljubila pred svima, a inače sam bio sa svim ženama na imanju

Marko Vukotić je treći polufinalista koji je napustio imanje u Lisovićima.

Maneken ušao u studio u izazvao ovacije publike. Publika se najviše obradovala Rokiju, kao i bivši farmeri. Marko se pozdravio sa svim farmerima.

"Dobro veče svima! Dobro veče Katarina, Ekreme, nismo se dugo videli. Kao da sam skinuo veliki teret sa sebe", prve su reči Marka Vukotića posle ulaska u studio.

Maneken se posvađao sa Jelenom Golubović i izašao sa Farme u velikom stilu.

"Daj, ne zaj****aj Marijana, pomirili smo se, šta ti je sad", pitao je Marko i dodao da nema osećaj da ga gleda mnogo ljudi.

"Mislim da smo svi uticali jedni na druge. Bilo je različitih emocija, naboja... poslednjih nekoliko dana sam baš bio nervozan. Ja sam za sebe veliki moralni pobednik. To je velika pobeda za mene", rekao je Marko.

Marka je u studiju sačekala verenica Slađana Lukić, koju je on upoznao sa Marijanom i čak insistirao da sednu jedna pored druge, dok je on seo na pod studija.

"Ja sam se na Farmi poljubio sa svim ženama, a Zorica me jedina poljubila pred svima", rekao je Marko, a Zorica je objasnila kako se sve dogodilo.

On je bio vidno uzbuđen i jedva je čekao da izađe iz studija. Rekao je da je bio u vezi i sa Simonidom.

Podsetimo, Marko je pre nego što je ušao na farmu rekao da je sam i da nema devojku, ali se ispostavilo da maneken ima verenicu Slađanu Lukić, s kojom je četiri i po godine. Crnogorac se u više navrata uplašio da će ga devojka ostaviti budući da su ga farmeri povezivali da su se pojavile emocije sa Romanom, a potom i sa Marijanom Leontijević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track