UHAPŠEN MONSTRUM IZ NS: Zadavio, pa spalio devojku!
Foto: KURIR

Istraga o smrti devojke

UHAPŠEN MONSTRUM IZ NS: Zadavio, pa spalio devojku!

Crna Hronika -
Marija Cimbal (24) surovo je ubijena, a policija je zbog sumnje da je počinio zločin uhapsila V. V. (29) iz Banatskog Dvora

NOVI SAD - Jezivo!

Marija Cimbal (24) iz Novog Sada, koja je u nedelju pronađena mrtva u stanu na Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu, zadavljena je, pa zapaljena da bi se prikrili tragovi zločina.

Mada se u prvom trenutku mislilo da je nesrećna devojka nastradala u požaru, rezultati obdukcije pokazali su da je umrla nasilnom smrćuNovosadska kriminalistička policija u ponedeljak veče uhapsila je V. V. (29) iz Banatskog Dvora zbog sumnje da je ubio Mariju. Kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, V. V. je policiji priznao zločin, a motiv ubistva je bila pljačka.- Utvrdili smo da joj je ubica oko vrata omotao maramu i zadavio je. Njeno telo jeste bilo potpuno ugljenisano, ali u plućima nije imala tragove dima i gareži, što nam je jasno ukazalo na to da je bila mrtva pre nego što je požar izbio - kaže za Kurir izvor iz istrage.

Sumnja se da je ubica sačekao da devojka potpuno izgori i da je potom ugasio vatru kako komšije ne bi osetile dim. Posle zločina zaključao je vrata stana.- Telo je pronađeno na krevetu. Ležala je na stomaku. Tragovi požara nađeni su samo na krevetu i na parketu oko njega, što je i izazvalo sumnju da je požar podmetnut - otkriva naš sagovornik.Marija Cimbal je pre nekoliko godina u Novi Sad došla iz Francuske, gde je živela sa roditeljima i sestrom, da studira francuski jezik. Inače, ona je ćerka Tibora Cimbala, nekadašnjeg fudbalera FK Vojvodina.

Devojka je brutalno ubijena u stanu u kom je živela
Devojka je brutalno ubijena u stanu u kom je živela

Mrtvozornici iznose ugljenisani leš
Mrtvozornici iznose ugljenisani leš

Drug je posetio pre tragedijeMariju su komšije poslednji put videle u subotu uveče, kad je u obližnjoj prodavnici kupovala grickalice.- Rekla mi je da neki drug s kojim baš i nije bila oduševljena treba da joj dođe u posetu. Navodno je trebalo s njim da priča. Pitala sam je da li će uveče izaći u grad, a ona mi je odgovorila da neće nigde da ide jer planira da uči - rekla je jedna komšinica.Policija proverava ko je mladić koji je bio kod nje pre tragedije i da li ima veze sa zločinom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track