MURINJO: Siti je Jaguar, na njega se ne stavlja oznaka auto škole
Foto: Rojters

Nastavlja igru rečima

MURINJO: Siti je Jaguar, na njega se ne stavlja oznaka auto škole

Fudbal -
Kad smo daleko od petog mesta, Liga šampiona je tu, onda je vreme da razmišljamo o Arsenalu, Sitiju i Liverpulu", rekao je Portugalac posle pobede nad Njukaslom

Trener fudbalera Čelsija Žoze Murinjo, rekao je posle pobede nad Njukaslom (3:0) i preuzimanja prvog mesta na tabeli Premijer lige, da je cilj tima iz Londona plasman u Ligu šampiona "Znam da smo sad prvi na tabeli, ali ja gledam i gde je peto mesto. Pratim Totenhem, Everton i Mančester junajted, hoću da budemo daleko od petog mesta. Kad smo daleko od petog mesta, Liga šampiona je tu, onda je vreme da razmišljamo o Arsenalu, Sitiju i Liverpulu", rekao je Murinjo posle pobede nad "svrakama".

On je posle pobede nad Sitijem slikovito opisao borbu za titulu u Premijer ligi, rekavši da je njegov tim mali konj koji se trka sa dva velika u borbi za titulu, što je izazvalo lavinu komentara.

"Hoću da zaustavim priče sa paralelom o konjima, ali ne menjam stav. Mančester siti je Jaguar, a ne možete staviti znak auto škole na Jaguar. Znamo ko smo i šta smo, hoćemo da se bavimo objektivnim ciljevima, a to je da završimo na nekom od prva četiri mesta", rekao je Murinjo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track