NAPRED TITO: Barselonina podrška bivšem treneru

El klasiko

NAPRED TITO: Barselonina podrška bivšem treneru

Fudbal -
Mozaik prikazan u Barseloninim crveno-plavim bojama, kao i u bojama crveno-žute katalanske zastave, tribinama "Nou Kampa" pronelo je 98.000 navijača

Pred početak 167. El klasika" protiv Reala navijači Barselone su fantastičnim mozaikom pružili podršku doskorašnjem treneru Titu Vilanovi.

Mozaik prikazan u Barseloninim crveno-plavim bojama, kao i u bojama crveno-žute katalanske zastave, imao je poruku "Napred, Tito", a tribinama "Nou Kampa" pronelo ga je 98.000 navijača.

Vilanova je u julu bio prinuđen da zbog zdravstvenih razloga napusti klupu Barselone, kako bi nastavio lečenje raka pljuvačnih žlezda, zbog čega se nekoliko puta podvrgao operaciji.

Vilanova je predvodio Barselonu prošle sezone kada je klub izjednačio rekord sa 100 bodova u Primeri i osvojio 22. titulu prvaka Španije.

Četrdesetpetogodišnji Vilanova je propustio značajan deo sezone, jer je više od dva meseca proveo u Njujorku na hemoterapijama, pošto se u decembru operisao drugi put.Vilanova je ranije bio četiri godine na mestu pomoćnika trenera Barselone Pepa Gvardiole, i u tom periodu klub je osvojio 14 trofeja, uključujući dve Lige šampiona.

http://www.youtube.com/watch?v=ThQ7TeUYeUQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track