Nataša Bekvalac oprostila Ivanoviću što ju je nazvao kučkom u teranju
Foto: Fonet Ap

Zabavljaju je Ivanove prozivke

Nataša Bekvalac oprostila Ivanoviću što ju je nazvao kučkom u teranju

Stars -
Ona je zaboravila da ju je voditelj vređao u svojoj emisiji i dozvolila mu da sedne pored nje u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“

Licem u lice!Nataša Bekvalac oprostila je Ivanu Ivanoviću sve uvrede. A nije ih bilo malo. Oni su se sreli na snimanju šoua „Tvoje lice zvuči poznato“ na TV Prva. Nata je gost u žiriju u jednoj od narednih emisija koja je juče snimljena. A da sve bude još zanimljivije, njih dvoje su seli jedno pored drugog. Očito je da je Nataša ostavila daleko iza sebe sve one prozivke koje joj je Ivanović iz nedelje u nedelju upućivao.- Čitao sam da je Natašu Bekvalac napao čopor pasa. Nije ni čudo kad je stalno u teranju - jedna je od prozivki.- Nataša za sebe kaže da je slobodna žena. Ja slobodniju dugo nisam video - rekao je Ivan, a sada ju je video, i to uživo.Atmosfera na snimanju nije bila napeta.- Natašu kao da zabavljaju Ivanove prozivke, ni najmanje se ne ljuti zbog njih - kaže naš izvor.Ivan je pored Nataše podrugljivo pričao i o njenoj sestri Kristini, koja mu je, za razliku od Nate, žestoko odgovorila.

Ivanove prozivkeSRBIJA STRAHUJE OD NATAŠE• Nataša Bekvalac kupila je stan od 200 kvadrata. Znate li zašto? Da se više ne pravi red u hodniku zgrade.• Nataša Bekvalac izjavila je: „Išla sam na spajanje duha i tela.“ Eto, čak je i duh morao da napusti telo kad je video kolika je gužva u poslednje vreme.• Đoković je humanitarac godine, mada nije ni upola davao kao Bekvalac.• Nataša peva „pozitivna sam“. Pola Srbije u strahu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track