NELA BIJANIĆ: Zorica Marković mi je namestila da budem sluga!

Izbačena farmerka

NELA BIJANIĆ: Zorica Marković mi je namestila da budem sluga!

Stars -
Pevačica koja je napustila imanje posle prve nedelje, navodi Zoricu Marković kao glavnog krivca što je postavljena za slugu

Nela Bijanić izbačena je sa Farme nakon prve nedelje.

Ona je sve farmere zamolila da njoj daju štapić i rekla je da se nakon toga osetila vrlo opušteno, iako joj je bilo neobično što je baš ona izabrana za slugu. "Bilo mi je čudan izbor sluga. Ja nisam ušla na Farmu da se svađam, iako umem izuzetno dobro to da radim."

Pevačica kaže da je izabrana za slugu jer je odbila da pere sudove. "Zorica Marković mi je namestila da budem sluga i lobirala za mene kod Mice."

Na Aleksandrino pitanje da li misli da bi ostala na imanju da nije pozivala publiku da ne glasa za nju, ona je rekla da misli da bi svakako izašla brzo. "Ja sam imala cilj nedelju-dve. Stvarno nisam želela tamo da sačekam zimu."

Nela je rekla da je još uvek rano da bi imala svog favorita za pobednika na Farmi. "Skoro se nisam lepše osećala u mladom društvu. Blago majci koja ih ima. Deca su fantastična, i veoma talentovana."

Ona je pobedila u duelu protiv di-džeja Marka Vanile, i glasovi su joj duplirani, ali joj to nije pomoglo da ostane na Farmi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track