Nole: Volim te tata, trofej je za tebe

Nole: Volim te tata, trofej je za tebe

Tenis -
Svetski reket broj jedan trofej iz Londona posvetio ocu Srđanu

LONDON - Najbolji svetski teniser neposredno posle osvajanja trofeja na završnom Mastersu u Londonu rekao je da trofej posvećuje ocu Srđanu, koji zbog bolesti nije mogao da prisustvuje meču u O2 areni.

"Pobedu posvećujem mom ocu koji vodi veliku borbu. Zdravlje mu je bolje, mnogo ga volim. Ljubim te tata, vidimo se, najbolji si i hvala ti što si uvek verovao u mene i ja verujem da ćeš ti ovu borbu da prebrodiš."

Đoković je dodao da je srećan jer se sezona završila na najbolji mogući način.

“Nisam znao šta da očekujem s obzirom na rezultate poslednjih nekoliko godina ovde u Londonu. Samo jedne godine sam ovde igrao polufinale tako da nisam bio siguran šta da očekujem od sebe i koji su mi ciljevi. Uvek imam u podsvesti da imam ambiciju da budem najbolji na svakom turnriu i da osvojim trofej pa ni sad nije bilo drugačije. Pobedio sam svih pet mečeva, to mi se nikada nije desilo u karijeri. Nije mogla bolja sezona da mi se završi. Početak je bio fantastičan, titula na Australijskom openu, polufinale i finale, i sada titula i opet broj jedan. Neopisiv je osećaj i mnogo dugujem svima koji su bili ovde i koji su me podržavali ove sezone.”

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track