DOKTOR IMAO ODNOSE SA ŽENAMA U ORDINACIJI DOK SU PACIJENTI ČEKALI ISPRED: Slao snimke medicinskoj sestri, a ovako se sve otkrilo
Foto: screenshot

KAŽE DA JE ZAVISNIK OD INTIMNIH ODNOSA

DOKTOR IMAO ODNOSE SA ŽENAMA U ORDINACIJI DOK SU PACIJENTI ČEKALI ISPRED: Slao snimke medicinskoj sestri, a ovako se sve otkrilo

Život -

Lekar koji se snimao tokom seksa sa ženama u ordinaciji dok su pacijenti čekali u redu ispred, suočava se s krajem svoje medicinske karijere.

Samopriznati zavisnik od seksa, 40-godišnji dr Tom Plimer, koji se pojavio u emisiji "First Dates" na britanskom programu Channel 4 još 2018, pokazao je kolegi svoje pornografske snimke koje je snimio u ordinaciji u Svindonu, a zatim je svojoj medicinskoj sestri poslao 197 fotografija i snimaka na kojima je imao seks s desetinama žena nakon što je bila "prisiljena na vezu s njim".

Medical Practitioners Tribunal Service, britanski sud koji presuđuje o pritužbama protiv lekara, dobio je informaciju o tome kako je pozvao dve žene, koje je upoznao na stranicama za upoznavanje, u ordinaciju i s njima vodio ljubav tokom radnog vremena.

Naime, imao je seks s najmanje šest žena u svojoj ordinaciji i slao slike penisa svojoj ljubavnici dok je čekao da sledeći pacijent dođe iz čekaonice. Svedočeći na saslušanju, ispričao se svojim bivšim ljubavnicama i pacijentima za svoje "odvratno" ponašanje.

Dr Plimer je ranije proglašen krivim za niz optužbi povezanih sa svojom kolegicom, uključujući hodanje ordinacijom razvezanih pantalona, slanje neželjenih sadržaja i stavljanje njene ruke na njegov penis u erekciji.

Protiv njega je podignuta i optužba za seksualni čin u ordinaciji, piše Daily Mail.

Koleginica je na saslušanju rekla da je započela "veselo prijateljstvo" s dr Plimerom razigranim aluzijama, ali od marta 2018. poveravao joj je sve o svojoj zavisnosti od seksa, a razmenili su i oko 5.000 telefonskih poruka.

Jedna je poruka glasila: "Mogu li da ti otkrijem tajnu? Ti si mi najdraža". Dr Plimer joj je pokazao čak 197 fotografija i snimaka sebe kako ima seks s drugim ženama.

Jednom prilikom, u januaru 2019, odveo ju je u svoju ordinaciju pre nego što je stavio njenu ruku na svoje genitalije.

Naime, dr Plimer je priznao da je ženama slao eksplicitne snimke, ali je tvrdio da su uvek pristajale na to.

Suočio se sa 16 optužbi koje su se odnosile na koleginicu, uključujući pokušaj da je poljubi bez pristanka i prilaženje s raskopčanim pantalonama. Isto tako, pokazao joj snimke na kojima je imao seks s drugim ženama dok je bio na poslu.

Dr Plimer se takođe upuštao u seksualne aktivnosti tokom radnog vremena s jednom ženom u januaru 2020. i drugom u maju 2020. Priznao je da je okolo slao slike svog penisa, a sve su bile snimljene na poslu. Jedino što je preostalo je datum kada će se Plimeru suditi.

(Kurir.rs/ Daily Mail/ Jutarnji.hr/ L. S)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track