NOVI PAZAR: Policija dva puta hapsila iste osumnjičene!

Akcija Grom 1

NOVI PAZAR: Policija dva puta hapsila iste osumnjičene!

Crna Hronika -
Tužilaštvo u Novom Pazaru u prethodnoj akciji Grom naložilo je da se policijsko zadržavanje protiv trojice privedenih ne primenjuje i da budu procesuirani u redovnom postupku. Zbog toga je Republičko tužilaštvo moralo da interveniše u akciji Grom 1 i naloži policijsko zadržavanje

BEOGRAD - Novopazarska policija danas je u akciji "Grom" dva puta hapsila istu trojicu osumnjičenih za nelegalno držanje oružja, jer je tužilaštvo u Novom Pazaru prvobitno naložilo da im se ne odredi policijsko zadržavanje do 48 sati i da se primeni redovan postupak.

"Tužilaštvo u Novom Pazaru naložilo je da se policijsko zadržavanje protiv trojice privedenih ne primenjuje i da budu procesuirani u redovnom postupku. Zbog toga je Republičko tužilaštvo moralo da interveniše i naloži policijsko zadržavanje", rekao je izvor upućen u detalje akcije.

Novopazarska policija je pretresla 18 lokacija i privela 17 osumnjičenih, od kojih je protiv tri osobe određeno zadržavanje do 48 časova.

Policijski zadržavanje određeno je D.D. (1989) iz Tutina, M.C. (1971) iz Sjenice i E.S. (1949) iz Novog Pazara kod kojih je pronađeno vatreno oružje. "Prilikom pretresa pronađeno je šest pištolja, jedna lovačka puška i oko 300 komada razne vrste municije u ilegalnom posedu", saopštila je Policijska uprava Novi Pazar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja