NOVI PAZAR: Troje uhapšeno i zaplenjeno oružje

Akcija Grom 1

NOVI PAZAR: Troje uhapšeno i zaplenjeno oružje

Crna Hronika -
Policija u Novom Pazaru oduzelo je šest pištolja, jednu lovačku pušku, oko 300 komada razne vrste municije, od 17 privedenih samo je troje zadržano pritvoru

BEOGRAD - Policija u Novom Pazaru danas je u okviru akcije "Grom 1" izvršila pretres stanova i drugih postorija na 18 lokacija, privela 17 osoba, a protiv tri lica je određena mera zadržavanja do 48 sati.

Nađeno je i oduzeto šest pištolja, jedna lovačka puška, oko 300 komada razne vrste municije u ilegalnom posedu, saopštila je novopazarska policija.

Od 17 privedenih, za tri osobe je određena mera zadržavanja do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Zadržani su D.D. (1989) iz Tutina, M.C.(1971) iz Sjenice i E.S.(1949) iz Novog Pazara, dok će protiv protiv A.Z.(1983) iz Duge Poljane biti podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio isto krivično delo.

Akcija je sprovedena na osnovu naloga Biroa za koordinaciju rada službi bezbednosti, u saradnji sa tužilaštvom u Novom Pazaru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track