Pijani monstrum ubio dva dečaka!

Vozač monstrum

Pijani monstrum ubio dva dečaka!

Crna Hronika -
Vladimir Danojlić (11) i njegov brat Mihajlo (5) poginuli kad ih je ispred kuće pokosio auto, koji je pod dejstvom alkohola vozio Ivan J. (24)

ŠABAC - Nezapamćena tragedija!Dajte mi nož, dajte mi da se ubijem! Meni više života nema! Vlado sine, vrati se, da ti majka oči poljubi! Mihajlo, zlato malo, anđele, dođi da te baka još jednom zagrli!Iz porodične kuće Danojlića u mestu Glogovac kod Bogatića juče se čuo samo lelek bake Grozdane. Neutešna, bezuspešno je dozivala unuke Vladimira (11) i Mihajla (5), koji su poginuli u sredu uveče kad ih je, na samo nekoliko metara od kuće, automobilom pregazio Ivan J. (24), a njihovog oca Stevu teško povredio.Majka Marina samo leži u svojoj sobi, u koju svakih sat vremena ulaze lekari.- Jeca i gleda u prazno, a onda počne da gubi vazduh i da se guši. Doktori joj daju lekove koji joj pomognu na sat-dva... Još nije svesna svega. Bojimo se da će joj kad shvati pući srce - priča rođaka kroz suze.- Na dan nesreće kao da je nešto predosećala, a kad je čula udarac ispred kuće, odmah je znala da se dogodilo neko zlo. Istrčala je pred kapiju i povikala: „Gde su mi deca, recite mi da nisu mrtvi“. Ali, nekoliko metara od kuće na travi prvo je ugledala Vladino telo, a onda, u šipražju u jarku, i malog Mihajla - jeca rođaka.Jedan od komšija je video ceo događaj:- Vozač „pežoa“ je sleteo s puta i najpre udario Vladu, a onda je Mihajla odbacio tako jako da je dete odletelo nekoliko metara! Potom je udario i oca Stevu. Dotrčao sam, dodirnuo Vladinu ruku i shvatio da nema puls. Tada je iz kuće izašao Bogoljub, deda dečaka. Potrčao je i onda legao preko Vladinog tela, zapomažući: „Ubijte i mene, molim vas!“ U tom haosu okrenuo sam se i video Stevu, koji je, obliven krvlju, šapatom ponavljao: „Dajte mi moju decu“. Poslednjeg smo našli Mihajla... Udarac ga je odbacio daleko u šiblje...

Vozač: Sad vi ubijte meneKomšija dodaje da je vozač uspeo da izađe iz kola, uđe u obližnje dvorište i opere se na česmi.- Videli smo da leži ispod klupe uz put. Delovao je totalno pijan. Kad smo mu prišli, počeo je da zapomaže: „Ubio sam decu, sad vi ubijte mene“ - dodaje on.

Ivan ceo dan proveo u kafani?Konobarica, koja je htela da ostane anonimna, kaže da je Ivan pre tragedije ceo dan pio u kafani s društvom.- Posluživala sam ih od prepodneva, a tek oko 22 sata oni su se razišli. Videla sam Ivana kako pijan ulazi u kola - ispričala je ona.

Otac ne zna da su deca mrtvaZbog teških povreda, otac dečaka je prevezen u beogradski Urgentni centar.- On je zadobio nekoliko otvorenih preloma i nagnječenje grudnog koša. Bori se za goli život. Niko nema snage da mu kaže da su mu sinovi mrtvi - ispričao je jedan od rođaka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track