ISTANBUL: Osmoro povređeno u eksploziji gasa!
Foto: Reuters

Detonacija isprevrtala automobile

ISTANBUL: Osmoro povređeno u eksploziji gasa!

Planeta -
Iz kancelarije gradonačelnika Istanbula Huesina Avnija Mutlua rečeno je da je eksploziju poruzrokovalo curenje gasa ili neisprava plinska boca

ISTANBUL - Najmanje osam osoba je povređeno u eksploziji koja se odgodila u petospratnoj zgradi u blizini tramvajske stanice u najvećem gradu u Turskoj, u Istanbulu, saopštili su danas zvaničnici.

Novinska agencija Dogan je izvestila da se eksplozija dogodila u zanatskoj radnji u prizemlju i da je požar brzo ugašen, preneo je Asošieted pres.

Iz kancelarije gradonačelnika Istanbula Huesina Avnija Mutlua saopšteno je da u eksploziji povređeno osam osoba, od kojih se jedna nalazi u kritičnom stanju.

Mutlu je odbacio mogućnost da se radi o terorističkom napadu i rekao da je eksploziju poruzrokovalo curenje gasa ili neisprava plinska boca.

Dnevnik Hurijet je izvestio da je među povređenima jedna trudnica koja je skočila sa balkona sa drugog sprata i da su se pojedini autmobili prevrnuli od jačine eksplozije.

U jučerašnjoj eksploziji izazvanoj iscurelim gasom u pekari na prometnom trgu u Denizliju, u zapadnoj Turskoj, za vreme jutarnjeg špica, podinula je jedna, a povređeno je 36 osoba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track