Najnovije vesti

Silovana prve bračne noći, žena tužila muža
Foto: KURIR

skandal

Silovana prve bračne noći, žena tužila muža

Planeta
Razdragana mlada pošto se podobro napila nije bila u stanju za ništa konkretno tokom prve bračne noći te je zamolila supruga da se strpi dok joj se stanje ne popravi. Međutim dotični Englez nije želeo da čeka već je suprotno volji svoje supruge, na silu krenuo u akciju.

LONDON - I to se dešava. Nestrpljivi mladoženja, koji nije mogao da sačeka bolju volju svoje mlade, tokom prve bračne noći, sada čeka suđenje jer je optužen za silovanje, i to na dan venčanja.

Evo kako je bilo. Razdragana mlada pošto se podobro napila nije bila u stanju za ništa konkretno tokom prve bračne noći te je zamolila supruga da se strpi dok joj se stanje ne popravi. Međutim dotični Englez nije želeo da čeka već je suprotno volji svoje supruge, na silu krenuo u akciju.

Sada se pojavio na suđenju optužen za silovanje svoje supruge posle venčanja. Njegova žena je sudu priznala da je bila toliko pijana nakon venčanja, da je rekla svom novopečenom suprugu da ne želi seks. Međutim, muž je ignorisao njene molbe i primorao ju je na seks protiv njene volje.

Nestrpljivi siledžija je takođe optužen za četiri silovanja tokom njihovog dvogodišnjeg braka, a žena ga je konačno prijavila pošto ju je silovao dva puta u dva dana.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...