STAVIO JE KAMERU U SOBU SVOG SINČIĆA, A MOBILNI GA JE UPOZORIO DA JE NEKO U KUĆI: Oliver se NAJEŽIO kad je video snimak (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube

ODMAH PRIJAVIO POLICIJI

STAVIO JE KAMERU U SOBU SVOG SINČIĆA, A MOBILNI GA JE UPOZORIO DA JE NEKO U KUĆI: Oliver se NAJEŽIO kad je video snimak (VIDEO)

Planeta -

Oliver Valas iz Londona pio je pivo u jednom lokalnom pabu kada mu je zazvonio mobilni telefon sa upozorenjem da su detektovani pokreti u sobi njegovog sina. On je obično ignorisao takva obaveštenja, ali je ovog puta pogledao o čemu se radi.

Ubrzo se pojavila slika nadzorne kamere iz sobe njegovog dvogodišnjeg sina Sema.

Tamo je video žensku osobu s kapuljačom kako puzi po sobi. Odmah je nazvao policiju i objasnio im da je u toku pljačka njegovog stana.

Sreća u nesreći je ta što mu je supruga zajedno sa sinom to jutro otišla na Floridu pa dečak nije bio u sobi u trenutku pljačke. U kući se nalazilo dvoje provalnika koji su ukrali nakit koji je pripadao majci njegove supruge koja je 2011. godine poginula u saobraćajnoj nesreći.

"Video sam osobu kako ulazi u sobu. Prvo mi to nije imalo smisla. Nekoliko sekundi jednostavno ne razumete u šta gledate. To je vaša kuća i tamo je žena koja puzi u sobu", rekao je šokirani Oliver.

Incident se dogodio 7. novembra, a Oliver kaže kako bi njegov sin u to vreme obično spavao u krevetiću. Policija traži bilo kakve informacije o provalnicima.

Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: Printscreen/ Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track