Najnovije vesti

KRALJEVSKA ŽURBA! Princezi Šarlot (3) se pripiškilo u gradu, Kejt ko svaka majka uletela u prvi pab! Lokalci u šoku!
Foto: EPA

IZNENAĐENJE

KRALJEVSKA ŽURBA! Princezi Šarlot (3) se pripiškilo u gradu, Kejt ko svaka majka uletela u prvi pab! Lokalci u šoku!

Planeta

Britanska princeza Šarlot (3), vrlo samopouzdana i šarmantna, imala je peh dok je s mamom Kejt bila u gradu - strašno joj se pripiškilo.

Kejt Midlton jeste vojvotkinja od Kembridža i supruga budućeg kralja, ali je i majka ko svaka majka - zgrabila je malecku za ruku i utrčala u prvi pab.

foto: EPA

Njeno obezbeđenje, žena detektiv iz kraljevskog obezbeđenja, uspela je samo da uđe i nabrzinu proveri toalet u pabu "Feniks" u Stokvelu, na istoku Londona, kad je Kejt već ulazila unutra.

foto: EPA

Mala Šarlot je bez ikakvog ustezanja ušla s mamom u ženski toalet. Zadržale su se desetak minuta, dok ih je detektivka čekala kraj šanka, i otišle javivši se ljubazno. A osoblje paba i gosti, mahom lokalci koji tu provode vreme, ostali su fascinirani.

foto: EPA

"Prosto smo videli da je kraljevska porodica kao svaka druga. Kad se tvom detetu pripiški, ono mora da piški!", šali se jedan gost. Meki Mekini, koja godinama dolazi u "Feniks", kaže da je htela da padne sa stolice kad je videla ko ulazi.

foto: AP

"Neko je ušao u pab i pitao jel' može devojčica da dođe u toalet, a onda su ušle. Izgledale su vrlo lepo, potpuno normalno. Princeza Kejt je držala ćerkicu za ruku. Princeza Šarlot je bila kao svaka obična devojčica", priča ona.

foto: Profimedia

Princeza Šarlot je četvrta u naslednom redu za presto Ujedinjenog kraljevstva.

 

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto: EPA

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...