HOROR PRIČA OD SAMO 26 REČI Pročitajte novo delo Stivena Kinga koje preti da postane naša stvarnost
Foto: AP

Verovali ili ne

HOROR PRIČA OD SAMO 26 REČI Pročitajte novo delo Stivena Kinga koje preti da postane naša stvarnost

Planeta -

Pisci često nalaze inspiraciju u stvarnom životu i situacijama koje se događaju oko njih, a ni Stiven King, najuspešniji autor horor romana, nije izuzetak.

Svoju novu horor priču, za koju su ga inspirisali aktuelni predsednički izbori u SAD, odlučio je da podeli na Tviteru sa milionima pratilaca, a njegovo novo remek-delo sadrži samo 26 reči.

"Moja najnovija horor priča: Jednom davno postojao je čovek po imenu Donald Tramp, koji se kandidovao za predsednika. I neki ljudi su želeli da on pobedi", napisao je kratko King koji ne skriva da mu republikanski kandidat nije nimalo drag.

King je prošlog meseca za Vašington Post komentarisao kako je prestravljen činjenicom da bi Tramp mogao da postane predsednik.

"To me plaši više od ičega", kazao je King koji je u zajedno sa 450 drugih pisaca napisao otvoreno pismo u kojem ističu zabrinutost zbog Trampa.

King je najpoznatiji po svojim zastrašujućim delima prema kojima su snimljeni filmovi i serije: "Deca kukuruza", "Isijavanje", "Ono", "Zelena milja"...

(Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track