JOŠ DVOJICA OSUMNJIČENA ZA UBISTVO NEMCOVA: Istraga u nekoliko smerova!
Foto: AP

Četvorica privedena

JOŠ DVOJICA OSUMNJIČENA ZA UBISTVO NEMCOVA: Istraga u nekoliko smerova!

Planeta -
Prethodno je šef FSB Aleksandar Bortnjikov naveo da su privedena dvojica osumnjičenih Kavkazaca, Anzor Gubašev i Zaur Dadajev

MOSKVA - Ruske vlasti uhapsile su ukupno četvoricu osumnjičenih za ubistvo opozicionara Borisa Njemcova, saopštili su Federalna služba bezbednosti (FSB) i Savet bezbednosti Ruske Republike Ingušetije.

Prethodno je šef FSB Aleksandar Bortnjikov naveo da su privedena dvojica osumnjičenih Kavkazaca, Anzor Gubašev i Zaur Dadajev, javila je Raša tudej. On je dodao i da istraga razmatra nekoliko verzija ubistva, uključujući i naručeno. "Mi nastavljamo da radimo na utvrđivanju toga koji pojedinci bi mogli biti umešani u ovaj zločin", rekao je bezbednosni zvaničnik Vladimir Markin, prenosi RT.

Kasnije u subotu, sekretar Savetva bezbednosti Ruske Republike Ingušetije Albert Barakojev rekao je portalu "Sputnjik" da su privedena još dvojica osumnjičenih u vezi sa istragom, prenela je RT.

Oni su identifikovani kao mlađi brat Gubaševa i muškarac koji je bio u istom vozilu sa Dadajevim u trenutku hapšenja, dodao je Barakojev.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track