(VIDEO) NEMAČKA U PANICI: Monstrum iskasapio dečaka (9) i ženu, NAJAVIO NOVO KRVOPROLIĆE!
Foto: Printscreen Facebook

NAJVEĆA POLICIJSKA POTRAGA DO SADA

(VIDEO) NEMAČKA U PANICI: Monstrum iskasapio dečaka (9) i ženu, NAJAVIO NOVO KRVOPROLIĆE!

Planeta -

Marsel Hese (19) zatvorio je devetogodišnjeg dečaka iz komšiluka Jadena u podrumu kuće svojih roditelja u Herneu, gde ga je u ponedeljak ubio sa 58 uboda nožem. On je od tada u begu, a policija sumnja da je u međuvremenu počinio još jedno ubistvo.

"Nikad se nije pozdravljao, uvek je imao spušten pogled", rekla je majka ubijenog dečaka, 41-godišnja Žanet F.

"Čuli smo kako je redovno terorisao svoju sestru i roditelje. Njegova majka mi je pre dve godine ispričala da ga vodi kod psihologa, ali da se tamo ponašao najbolje što je mogao, pa se ništa nije dogodilo", dodala je očajna majka ubijenog dečaka.

Jedan od zajedničkih komšija ispričao je kako je Marsel Hese, dok je bio dete, ubio hrčka svoje sestre i potom ga secirao. Njegova, danas 21-godišnja sestra, opisala ga je kao 'potpunog psihopatu'. Nosio je vojne uniforme, bavio se borilačkim veštinama i bio je samotnjak.

U utorak popodne na dva internet-foruma pojavila se fotografija koja možda prikazuje leš. Pored leša se nalazila cedulja s vremenom i datumom - ponedeljak, 7.3. u 13 sati - a ispod datuma je stajalo ime 'Marsel', ispisano japanskim pismom.

Osoba koja je objavila fotografiju na forumu, verojatno Marsel Hese, napisala je: 'Porezao sam ruku dok sam se borio sa zveri od 120 kila. Pružila je više otpora od deteta.' Policija je posle objave zatražila od svih bolnica, ambulanata i apoteka da smesta prijave Hesea ako ga vide.

Kada je odgovarao na pitanja drugim korisnicima foruma, rekao je kako je prešao 80 kilometara vozom u 1 sat ujutro, švercujući se.

Zadržao se u stanu druge žrtve, i iskoristio je njen pristup internetu. Juče ujutro se ponovno javio, i zapretio krvavim pirom na javnom mestu.Policija je pokrenula opsežnu potragu za monstrumom, ali za sada još ne može da potvrdi da je zaista počinio još jedan zločin, s obzirom da niko nije prijavio nestanak navodne žrtve koja bi odgovarala opisu s foruma.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track