(VIDEO) OVO JE PUTINOVA MEZIMICA: Dok tata drma svetom, pogledajte šta radi ćerka ruskog predsednika
Foto: Printscreen

na oca

(VIDEO) OVO JE PUTINOVA MEZIMICA: Dok tata drma svetom, pogledajte šta radi ćerka ruskog predsednika

Planeta -

Dmitrij Aleksejev ima jedan od najrizičnijih poslova na svetu.

Naime, ovaj zgodni mladi Rus, kao iz Tolstojevih romana, pleše sa Jekaterinom Tihonovom (30), ženom za koju se veruje da je ćerka Vladimira Putina.

Ako se govori o životu na ivici opasnosti, onda bacanje ćerke Vladimira Putina nekoliko metara u vazduh svakako spada u takve aktivnosti. Njena velimja ljubav je ples i dok njen navodni otac žari i pali svetskom politikom, mlada Tihonova se takmiči na turnirima u akrobatskom rokenrolu širom sveta (ona i njen partner bili su i u Zagrebu ove godine).

U subotu je ruska televizija Rain objavila dva isečka u kojima Tihonova i Aleksejev plešu bugi vugi a od koga zastaje dah. Tihonova inače koristi prezime bake s majčine strane, a prošle godine novinari su pisali da je njeno pravo prezime Putin.

Kad su pitali Putina da li mu ona ćerka, odbio je da išta kaže, komentarišući kako je njegov porodični život privatna stvar.

Reuters javlja da se Tihonova udala za Kirila Šamalova, sina starog očevog prijatelja na tajnoj ceremoniji 2013. godine.

Nakon venčanja, Šamalov je dobio deonice u kompanijama povezanim s državom, vredne nekoliko stotina miliona dolara. Imovina bračnog para procenjuje se na dva miliona dolara. Tihonova inače nadzire veliki projekt uređenja Moskovskog univerziteta.

(Gardian)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track