POMAK U ISTRAZI: Pronađen pištolj sa kojim je ubijen kik-bokser!
Foto: Printscreen

Likvidacija u Nišu

POMAK U ISTRAZI: Pronađen pištolj sa kojim je ubijen kik-bokser!

Crna Hronika -
Policija je povodom ubistva Miloša Savića privela i saslušala 28 osoba, međutim u policiji niko od njih nije zadržan jer policija nije imala dokaz da su na bilo koji način bili povezani sa likividacijom kik-boksera

BEOGRAD - Kriminalistička policija pronašla je pištolj kojim je u ponedeljak uveče ubijen Nišlija Miloš Savić (29) ispred teretane „ Elid“ u Ulici 21. maj u Nišu

.- Pokrenuta je sveobuhvatna istraga zbog ubistva Savića. Do sada smo priveli i saslušali 28 osoba iz kriminalnog miljea, koje bi mogle da budu umešane u ovaj zločin. Međutim, niko nije zadržan jer nismo imali dokaz da su na bilo koji način povezani sa napadom na Savića. Nastavlja se intenzivan rad na rasvetljavanju ovog ubistva- kaže sagovornik iz istrage.

U gradu je važio za momka sa vrućeg asfalta i jednog od najvećih kamatara. Bio je član jedne od kriminalnih grupa u Nišu, koja je prodavala drogu, bavila se zelenašenjem i iznudama.

Kik-bokser Savić je tri puta ranjavan u obračunima. U ponedeljak uveče ubica je sačekao da Miloš izađe sa treninga, uđe u parkirani beli BMW beogradske registracije i onda u njega ispali dva rafala od osam metaka.

Odmah nakon ubistva, 500 metara dalje na Bulevaru Nemanjića kod zgrade 78, napadači su zapalili svoj automobil „ audi A 6“ bugarske registracije.

( Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track