PROBIO LED: Sa Pintu debitovao pobedom

20. kolo JSL

PROBIO LED: Sa Pintu debitovao pobedom

Fudbal -
Golovima Kadua i Milijaša Zvezda ostvarila novi trijumf
1 / 7

BEOGRAD - Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u Beogradu ekipu Radnicki 1923 sa 2:0 u 20. kolu Super lige Srbije. Na utakmici s Radničkim debitovao je novi trener Zvezde Rikardo Sa Pintu, a golove za prvu pobedu pod njegovim vođstvom postigli su Kadu Mendeš u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena i kapiten Nenad Milijas u 70. minutu.Pogodak koji je postigao Milijaš ukupno je Zvezdin 4.000 prvenstveni gol. Crveno-beli su poveli tek u nadoknadi vremena, kada je Darko Lazović prošao po desnoj strani, ušao u šesnaesterac i ostavio loptu Kaduu, koji je loptu "zakucao" u gol. Konačan rezultat postavljen je tako što je Milijašev šut prvo izblokirao Vladimir Bubanja, a lopta se potom odbila do kapitena Zvezde, koji je iz drugog pokušaja savladao golmana Radničkog Ognjena Čančarevića. Čančarević je odmah posle zvezdinog drugog gola napustio igru, pošto je udario u stativu, a u igru je ušao rezervni golman Marko Knežević. Gosti su od 60. minuta bili i bez prvog trenera Dejana Đurđevića koji je isključen zbog prigovora. Utakmicu na stadionu Crvene zvezde posmatralo je 17.135 ljudi. Zvezda u ligi trenutno zauzima drugo mesto sa 41 bodom, dok Radničkom predstoji borba za opstanak, pošto zauzima 15. mesto sa 16 bodova.

Tekstualni prenos

90. minut - Kraj meča

70. minut - GOLLLLLLLLLLLLLLLLL 2:0 - Posle korenera i skoka Spajića, Milijaš je iz drugog pokušaja uspeo da savlada golmana Radničkog i psotigne 4000. gol Crvene zvezde u zvaničnim mečevima.

http://www.youtube.com/watch?v=Fx9W90_yDgU

52. minut - Dobar udarac Daude, ali je golman Radničkog uspeo da zaustavi udarac Nigerijca 46. minut - Počelo je drugo poluvremeKraj prvog poluvremena45. minut - GOLLLL!!! 1:0 za Zvezdu. Prednost Zvezdi doneo je Kadu u poslednjim trenucima prvog dela meča.

http://www.youtube.com/watch?v=WedTTBPN9ak
je Bajković izašao sa gola i grudima odbranio. Igra se odvija uglavnom na sredini terena bez pravih prilika na obe strane.

TOK UTAKMICE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track