Pogledajte kako je pljačkaš upucao radnicu pošte

Krvava pljačka pošte

Pogledajte kako je pljačkaš upucao radnicu pošte

Crna Hronika -
Mašući pištoljem, lopov zgrabio torbicu s parama i kroz staklo ispalio metak u Gordanu Š. T. iz Čuruga

NOVI SAD - Ćuti, lezi dole, a ti, daj pare!Ovo je juče oko 11 sati povikao maskirani razbojnik nakon što je upao u poštu u Ulici narodnog fronta u novosadskom naselju Liman. Prilikom pljačke razbojnik je ispalio metak i teško ranio upravnicu Gordanu Š. T. (48) iz Čuruga, koja je hitno prevezena u bolnicu i operisana, a njeno stanje lekari su okarakterisali kao opasno po život!- Razbojnik maskiran hirurškom maskom ušao je u poštu, u kojoj su bile dve službenice i dve stranke. Odmah je izvadio pištolj i njime zapretio radnicama, a prisutne naterao da legnu. Kad mu je službenica dala pare, razbojnik je u nju ispalio metak, a zatim iznenada pobegao - kaže izvor Kurira.Stanari okolnih zgrada ugledali su mladića koji je iz pošte istrčao na ulicu, skinuo i bacio jaknu i duksericu s kapuljačom, te nastavio da beži.- Tokom bežanja, iz torbice koju je nosio po čitavom kvartu mu je ispadao novac koji je oteo u pošti! Novčanica je bilo na sve strane - kaže jedna baka koja je sve videla.- Video sam čoveka kako istrčava iz pošte. Kada sam ušao unutra, žena je ležala iza pulta. Teško je pričala, govorila je da je jako žedna, a koleginica joj je davala vode - ispričao je jedan od svedoka.Upravnica ekspoziture kolima Hitne pomoći prevezena je u Klinički centar Vojvodine, gde je odmah operisana!- Pacijentkinja je primljena s teškim povredama opasnim po život, a nakon operacije njeno stanje i dalje je neizvesno! Smeštena je na odeljenje intenzivne terapije Urgentnog centra - rekla je Jelena Jurišin, portparol Kliničkog centra Vojvodine.

Opis pljačkaša♦ star između 25 i 30 godina♦ visok oko 165 centimetara♦ tamnija kosa

Lekari se bore za Gordanin život

Zlatare i menjačnice na metiJUL 2009 - Dvojica razbojnika ranila su Branislava P. (55), vlasnika zlatare „Pjer“ u Beogradu, koji je pokušao da im se suprotstavi.SEPTEMBAR 2010 - Dvojica razbojnika opljačkala su zlataru „Šiket“ u Novom Sadu i ranili Arona Šiketa (27), sina vlasnika zlatare, i njegovu devojku Eleonoru U. (26).JUL 2011 - Nedeljko V. (37) i Nemanja N. (24) uhapšeni su zbog sumnje da su ranili Branislava S. (33), vlasnika dve menjačnice u Obrenovcu.JUL 2011 - Razbojnik je prilikom pokušaja pljačke menjačnice u Novom Beogradu hicem iz pištolja ranio vlasnika Igora M. (34). Pljačkaš je prethodno pucao i u Igorovu majku, ali je promašio.DECEMBAR 2011 - Dušan S. (25) i Goran Ž. (39) uhapšeni su zato što su prilikom pljačke zlatare „Pajić“ u Obrenovcu ubili Snežanu Pajić (49), majku vlasnika zlatare.

Operisana ranjena upravnica pošte

Upravnica pošte G. S. T. (48) iz Čuruga, koja je teško ranjena u pljački pošte u Novom Sadu, operisana je i smeštena je na intenzivnu negu Urgentnog centra u Novom Sadu, kazala portparolka Kliničkog centra Vojvodine Jelena Jurišin.

Ona je operisana a njeno zdravstveno stanje je i dalje neizvesno, s obzirom da su opasne po život, kazala je Jelena Jurišin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track