RASPAO SE DS U KRAGUJEVCU: Svi prešli kod Tadića!

Vanredni izbori 16. marta

RASPAO SE DS U KRAGUJEVCU: Svi prešli kod Tadića!

Politika -
Dragana Đilasa i DS danas je napustilo neverovatnih 176 članova iz Kragujevca i priklonilo se taboru Borisa Tadića i njegove Nove demokrtaske stranke

BEOGRAD - Demokratska stranka nastvlja da se raspada!

Dragana Đilasa i DS danas je napustilo neverovatnih 176 članova iz Kragujevca i priklonilo se taboru Borisa Tadića i njegove Nove demokrtaske stranke.

Time je prema rečima Igora Ratkovića, kandidata za narodnog poslnika NDS iz Kragujevca, broj članova te stranke u ovom gradu narastao na 800 za svega mesec dana. - Svi oni su prepoznali ideju i viziju Srbije koju predstavlja Boris Tadić i NDS. Kada su svi digli ruke od Kragujevca, Boris Tadić to nije uradio i ostvario je svoju viziju. Od Doline gladi, kako su naš grad nekada nazivali, napravio je najveći izvozni centar u Srbiji. Nova demokratska stranka već ima svog predstavnika u lokalnom parlamentu, a očekujemo da ćemo do kraja ovog meseca formirati i svoj odbornički klub i na taj način zastupati interese građana i pomagati u rešavanju njihovih problema. Svu svoju energiju uložićemo u razvitak grada i bolji život naših sugrađana, kroz dovođenje novih investitora i otvaranje novih radnih mesta. Ohrabreni smo činjenicom da sve veći broj građana prepoznaje misiju Nove demokratske stranke i njenu viziju za razvoj Srbije i daju nam sve veću podršku i poverenje koje nećemo izneveriti - naglasio je Ratković.

Funkcioner Nove demokratske stranke Aleksandar Senić kaže da Boris Tadić i NDS iz dana u dan imaju sve veću podršku građana. - Iako se bavimo isključivo problemima građana, a ne istraživanjima javnog mnjenja, evidentno je da Nova demokratska stranka ima sve veće i veće poverenje i podršku građana. To prepoznaju građani koji nisu imali za koga da glasaju kao i dosadašnji članovi Demokratske stranke i masovno prelaze u naše redove. Nesumnjivo je da je jedina alternativa apsolutnoj vlasti jedne stranke i jednog čoveka okupljanje oko vizije moderne, evropske Srbije Borisa Tadića - kaže Senić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track