KOBNA IGRA ZOLJOM GA KOŠTALA ŠAKE: Hercegovac nije ni znao šta ima u kući, decu spaslo parkirano vozilo
Foto: Avaz.ba

opasno

KOBNA IGRA ZOLJOM GA KOŠTALA ŠAKE: Hercegovac nije ni znao šta ima u kući, decu spaslo parkirano vozilo

Bosna i Hercegovina -

Tridesetogodišnji A.B. iu hercegovačkog mesta Dubrave u opštini Grude u eksploziji zolje je izgubio šaku, a decu kja su se igrala u dvorištu kuće spasilo je parkirano vozilo.

Zolju je aktivirao u ostavi koja je naslonjena uz kuću, a prilikom detonacije zadobio je teške povrede zbog kojih mu je amputirana šaka.

"Sinoć je hitno operisan u SKB-u Mostar, gde mu je amputirana leva šaka, a zadobio je i povrede na nozi", kazao je dežurni tužilac, dodavši da je u pitanju nesrećan slučaj.

Sve se desilo iz puste znatiželje. Navodno, ističe tužilac, nije znao ni o čemu je reč. Prouzrokovana je i materijalna šteta na vozilu i kući, ali na svu sreću, ljudskih žrtava, izuzev teških telesnih povreda, nije bilo, iako su svi ukućani bili u tom momentu u kući i ispred nje. Naime, parkirano vozilo je spasilo decu koja su se igrala ispred kuće.

"Vozilo je bilo parkirano ispred ostave, a deca su se igrala u neposrednoj blizini vozila. Sreća pa je vozilo bilo parkirano tu, pa je zaštitilo decu", rekao je tužilac.

Kurir.rs/Faktor.ba Foto: Avaz.ba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track