HTELA DA SE OSVETI MUŽU: Žena Sorajinog bivšeg dečka izmislila da je kidnapovana!
Foto: Printscreen Vijesti/Savo Prelević

Sve zbog ljubomore

HTELA DA SE OSVETI MUŽU: Žena Sorajinog bivšeg dečka izmislila da je kidnapovana!

Crna Gora -
PODGORICA - Podgoričanka Bojana Čujović jutros je posle četiri dana vratila kući

Supruga optuženog za hakerisanje Miloša Čujovića navodno je policijskim inspektorima izjavila da je M.M. i V.B. nisu oteli. Ona je negirala i navode porodice njenog muža, koja je beogradskoj policiji prijavila da im je snaja oteta 24. decembra u srpskoj prestonici i da su im otmičari tražili otkup od 224.000 eura.

Međutim, prema do sada prikupljenim podacima, inspektori sumnjaju da je reč o fingiranoj otmici. Naime, oni veruju da je Bojana Čujović lažnom uzbunom željela da se osveti suprugu jer je navodno, starleti Soraji Vučelić kupio skupocjeni automobil koji je izgorio u požaru podmetnutom u City kvartu u Podgorici.

Spisi predmeta su predati nadležnoim državnom tužiocu koji će utvrditi da li u celom slučaju ima elemenata krivičnog djela za koje se goni po službenoj dužnosti.Naime, Čujović je iz zatvora u Spužu policiji u Beogradu telefonom prijavio otmicu svoje žene koja se navodno dogodila prošle sedmice u glavnom gradu Srbije.

On je kao otmičara označio Marija Miloševića iz Podgorice, koji od njegove porodice traži 240.000 eura za oslobađanje supruge.MUP je odmah proverio ove podatke i došao do informacija da je Bojana Čujović regularno ušla u Srbiju 22. decembra, i na isti način izašla 24. decembra. Policija je zatim obavila razgovor sa Miloševim ocem Bracom Čujovićem, koji je negirao da mu je Milošević tražio novac.

Haker joj pčoklonio džip koji je nedavno zapaljen (Foto Vijesti)
Haker joj pčoklonio džip koji je nedavno zapaljen (Foto Vijesti)

Miloš Čujović, rođeni Beograđanin, u julu 2015. godine nepravosnažno je osuđen na šest godina zatvora zbog internet prevara. On je u zatvoru kod Danilovgrada od septembra 2012. godine.Javnosti u Srbiji Miloš Čujović poznat je zbog veze sa starletom Sorajom Vučelić.

(CdM)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track