(AUDIO) MANDIĆ O LAŽNOM PATRIOTI: Vučićević je bagra, bitanga i ništarija

Glodur Informera plaćen da blati Srbe

(AUDIO) MANDIĆ O LAŽNOM PATRIOTI: Vučićević je bagra, bitanga i ništarija

Crna Gora -
Lider DF-a kaže kako je glavni urednik "Informera CG" plaćenik koji će napadati sve što je srpsko ako mu se za to da novac

PODGORICA - Dragan J. Vučićević i Vladimir Beba Popović su naslednici Đorđa Nastića, čoveka koji u istoriji Crne Gore važi za velikog izdajnika i špijuna jer je za novac lažno svedočio protiv Srba koji su se borili za uvođenje demokratije o ovoj zemlji, kaže Andrija Mandić, lider Demokratskog fronta Crne Gore.

"U prošlosti Crne Gore u vreme bombaške afere kada je Knjaz Nikola osuđivao tadašnje demokrate, studentsku mladež crnogorsku koja se borila za demokratiju, uvozili su se plaćenici i špijuni sa strane i oni su lažno svedočili protiv patriota koji su se borili za uvođenje demokratije. Najpoznatiji špijun, plaćenik koji je svedočio svuda gde je bilo potrebno ukoliko mu daju novac, bio je Đorđe Nastić. Danas su Beba Popović i Vučićević naslednici tog Nastića jedne bagre, bitange, ništarije koja je nanela mnogo štete srpskim nacionalnim interesima", kaže Madić.

Dragan J. Vučićević je glavni i odgovorni urednik lista "Informer CG" koji već mesecima laže ljude u Crnoj Gori kako bi odbranio diktaturu Mila Đukanovića, dok napada medije poput Kurira koji pišu istinu o tome kako aktuelna vlast u Crnoj Gori teroriše narod.

Evo kako "Informer CG" napada sve što je srpsko u Crnoj Gori:

Vučićević ne bira sredstva da slaže:

Nije im sveta ni Srpska pravoslavna crkva:

Za novac će Vučićević napisati šta god Milo Đukanović kaže:

Mandić kaže kako je "Informer CG" zagadio medijski prostor u Crnoj Gori:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja