POGLEDAJTE MILOVA POLICIJA SNIMILA KAKO BIJE  NAROD Povređeno više od 40 ljudi!
Foto: Printskrin

Diktator svim sredstvima protiv građana

POGLEDAJTE MILOVA POLICIJA SNIMILA KAKO BIJE NAROD Povređeno više od 40 ljudi!

Crna Gora -
Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević potvrdio je da je upotrebljeno dovoljno sredstava potrebnih da se u najkraćem roku uspostave red i mir i akciju opravdao tako što je svu odgovornost prebacio na narod

Prema podacima Građanske alijanse, 20 policajaca i 27 građana je povređeno i zatražilo medicinsku pomoć tokom sinoćnjeg napada crnogorske policije na građane koji su na mirnom protestu tražili ostavku premijera Mila Ðukanovića, formiranje prelazne vlade i raspisivanje izbora.

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević potvrdio je da je upotrebljeno dovoljno sredstava potrebnih da se u najkraćem roku uspostave red i mir i akciju opravdao tako što je svu odgovornost prebacio na narod. Video snimak koji je okačen na Youtube kanalu Miline vlade pokazuje svu brutalnost koju je policija upotrebila protiv svog naroda i da je nerede počela grupa maskiranih muškaraca koja se ubacila među narod pred Skupštinom.

Konjević je, na vanrednoj konferenciji za novinare, potvrdio da je priveden jedan od lidera DF-a Andrija Mandić i da su u toku konsultacije s tužiocem za dalje postupanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track