(VIDEO) BATINAŠI SE RAZILAZE: Provokatori razbili proteste u Podgorici, pa stigli džipovima u DPS
Foto: Youtube

Novi dokaz

(VIDEO) BATINAŠI SE RAZILAZE: Provokatori razbili proteste u Podgorici, pa stigli džipovima u DPS

Crna Gora -
Na internetu se pojavio još jedan snimak koji dokazuje povezanost inicijatora nereda i MUP-a Crne Gore, na subotnjim protestima ispred Skupštine

Pripadnici specijalnih batinaških i provokatorskih jedinica ANB na snimku u patikama i trenerkama sa kapuljačama nakon što su istovareni iz policijskih džipova ispred štaba, navodi se u snimkuNa internetu se pojavio još jedan snimak koji dokazuje povezanost inicijatora nereda i MUP-a Crne Gore, na subotnjim protestima ispred Skupštine. Na snimku se vidi grupa momaka, obučenih u trenerke i sa kapuljačama preko glave, kako navodno izlaze iz policijskih džipova ispred stare zgrade Vlade. Momci se po izlasku iz džipova brzo razilaze.

"Pripadnici specijalnih batinaških i provokatorskih jedinica ANB na snimku u patikama i trenerkama sa kapuljačama nakon što su istovareni iz policijskih džipova ispred štaba UDBE (sedište DPS, stara zgrada Vlade), razilaze se nakon uspešno odrađenog posla odmah nakon izazvanih nereda i razbijenih mirnih protesta DF-a. Sati je 23:20 Subota, 24. oktobar 2015.", navodi se na stranici "Sloboda traži ljude".Na stranici se dodaje da se "razilaze nakon uspešno odrađenog posla, odmah nakon izazvanih nereda i razbijenih mirnih protesta DF.

(Vijesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja