STRAVIČAN ZLOČIN U ZAGREBU: Otac zadavio troje dece, blizance od 7 i sinčića od 4 godine, pa pokušao da ubije sebe VIDEO
Foto: screenshot 24sata

hitno prebačen

STRAVIČAN ZLOČIN U ZAGREBU: Otac zadavio troje dece, blizance od 7 i sinčića od 4 godine, pa pokušao da ubije sebe VIDEO

Hrvatska -

Prizor je šokirao policiju i lekare koji su se zatekli na mestu nezapamćenog zločina

ZAGREB - Troje dece, blizance dečaka i devojčicu od sedam godina i sina od četiri godine noćas posle ponoći ugušio je njihov otac u potkrovlju na zagrebačkim Mlinovima, a potom i sebi pokušao da oduzme život, piše Jutarnji list.

0634176345, Zagreb, Mlinovi, otac ubio troje dece u Zagrebu, ubistvo, troje dece
foto: DENIS LOVROVIC / AFP / Profimedia

Preživeo je i odvezen je u bolnicu, a tela troje mališana, od kojih je najmlađi četvorogodišnjak bio u spavaćoj sobi, a blizanci u dnevnom boravku, šokirao je i policiju koja se zatekla na mestu nezapamćenog zločina.

Policija je do ranih jutarnjih sati vršila uviđaj, a jutros su tela troje dece prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku gde će obdukcija utvrditi uzrok smrti.

0634176338, Mlinovi, troje dece, ubistvo, otac ubio troje dece u Zagrebu, Zagreb
foto: DENIS LOVROVIC / AFP / Profimedia

Otac dece je, inače, iskusni finansijski konsultant koji je diplomirao na univerzitetu Donau-Universität Krems i ima titulu magistra poslovne administracije (MBA), radio je u nekim vodećim austrijskim lizing kućama, ali i na upravljačkim pozicijama u velikim svetskim kompanijama.

Otac dece je, inače, iz Beča i ima svoju konsultantsku firmu.

Ko je dojavio policiji da se nešto dogodilo u stanu urbane vile sa tri sprata i potkrovljem nije poznato, međutim policija, ali i Hitna pomoć brzo su došle na mesto događaja. U spavaćoj sobi zatekli su na krevetu mrtvo telo četvorogodišnjaka, a blizance, dečaka i devojčicu u dnevnom boravku u kojem su bile i njihove igračke kojima su se igrali prethodne večeri.

Kako se neslužbeno saznaje, roditelji dece su razvedeni i deca su najverovatnije vikend trebalo da provedu sa ocem, koji ih je sopstvenim rukama zadavio, a nakon tog sumanutog čina pokušao je i sebi da presudi. U kakvom je stanju, za sada nije poznato.

Kurir.rs/Jutarnji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track