NESTALI MAJKA I SIN U HRVATSKOJ: Žalila se na muža nasilnika, i od tad im se gubi svaki trag
Foto: Nestali.hr

Ima još četvoro dece

NESTALI MAJKA I SIN U HRVATSKOJ: Žalila se na muža nasilnika, i od tad im se gubi svaki trag

Hrvatska -

Od 25. jula gubi se svaki trag Vesni Zebec (42) i njenom sinu Matiji (14), koji su otišli u nepoznato sa adrese stanovanja na području Gornje Stubice u Hrvatskoj.

Susedi su šokirani nestankom, ali opet objašnjavaju da je “Vesna i te kako imala razloga za beg iz bračne zajednice”.

"Nadamo se samo da nije učinila neku ludost jer, ipak, osim Matije s kojim je otišla, ima još četvoro dece. Pre mesec dana nam se požalila da ju je muž davio i da je ostala bez vazduha i da su joj druga deca pritekla u pomoć i suprotstavila se ocu. Govorila je da ne želi da joj deca postanu kriminalci i da budu u zatvoru samo zato što nju brane od nasrtljivog oca.

Vesna je plakala i jer njen muž sinovima prebacuje da jedu previše hleba. A to valjda jedino i imaju. Žive u trošnoj kući bez ve-ce-a i kupatila. Vesna se toga stidela jer joj je muž građevinar koji je, da je hteo, uz malo truda mogao skrpiti pristojan dom. Svu zaradu je, uvereni smo, potrošio na alkohol i na kladionicu. On je krupan čovek, a kad popije postane još opasniji pa i ne oseti valjda kad pretera", kaže jedna komšinica supružnika Zebec.

Meštani žive u nadi da je Vesna uspela da pronađe sklonište i da će, na neki način, barem stupiti u kontakt s ostalom decom jer im nedostaje.

(Jutarnji/Foto: Nestali.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track