Mesi: Pobedićemo Milan u revanšu

Liga šampiona

Mesi: Pobedićemo Milan u revanšu

Fudbal -
Teren na stadionu San Siro bio je loš, ali da je uprkos tome Milan još jednom pokazao da je jak tim, rekao Mesi

MILANO - Fudbaler Barselone Lionel Mesi izjavio je danas da je njegov tim zaslužio pobedu u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, koji je u Milanu završen bez golova (0:0).

"Mislim da smo zaslužili pobedu, a sada je sve otvoreno. Oba tima imaju razlog da se nadaju. Jasno je da ćemo morati da pobedimo u revanšu", rekao je Mesi.

On je dodao da je teren na stadionu San Siro bio loš, ali da je uprkos tome Milan još jednom pokazao da je jak tim.

Trener Barselone Pep Gvardiola čestitao je svojim igračima na 17 šuteva ka protivničkom golu i rekao da je Kataloncima nedostajao samo pogodak na strani.

"Osim nekoliko šansi na početku i one kada je Ibrahimović izbio sam ispred Valdesa, oni gotovo da nisu šutnuli na naš gol. Revaš će biti težak, jer je Milan veoma kvalitetan, ali mi znamo kako se prolazi u polufinale. Mislim da uz podršku navijača možemo to da ostavrimo", rekao je Gvardiola.

Zadovoljan remijem bio je fudbaler Milana Klarens Sedorf, koji misli da Barselona nije nepobediva.

"Ne postoje savršeni timovi, nije to ni Barselona. Svakako da imaju slabosti koje ćemo probati da iskoristimo. Zadovoljan sam remijem, njima igra samo pobeda, a nama dva rezultata, ukoliko damo gol. Italijanski timovi znaju da se brane i budu opasni u gostima", poručio je Sedorf.

Revanš meča na programu je 3. aprila na stadionu Nou Kamp.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track