Najnovije vesti

(VIDEO) BALAŠEVIĆ O POLITICI I SPORTU: Nema partijskog sastanka koji bi me odvojio od fudbala! Čak i da igra se igra naše prvenstvo!
Foto: Dragana Udovičić

u svom stilu

(VIDEO) BALAŠEVIĆ O POLITICI I SPORTU: Nema partijskog sastanka koji bi me odvojio od fudbala! Čak i da igra se igra naše prvenstvo!

Fudbal

Novosadski kantautor Đorđe Balašević, rekao je da nikada nije bio član partije, jer nema šanse da bi otišao na neki sastanak, a da se na televiziji emituje prenos neke fudbalske utakmice.

"Da raščistimo sad ovde u ovoj emisiji, na proameričkoj televiziji. Ja nisam nikada bio član Saveza komunista što u moje vreme nije bilo naivno. Ja sam u vojsci odbio da budem član tog Saveza, zato što sam imao u porodici imao dvoje članova koji to istinski nisu bili. Ćaleta i kevu, koji su to morali da budu da bi sačuvali svoja dobra mesta. Keva koja je bila šef protokola na Sajmu ili ćaleta koji je imao neke poslove u inostranstvu. Nisam po ubeđenju kominista niti antikomunista. Nego sam komformista neki. Ja uživam da gledam fudbal i nema tog partijskog sastanka koji bi me odvojio od televizora ako recimo igraju Arsenal ili WBA ili Partizan i Mladost iz Lučana, ako to mož' da se gleda", rekao je Balašević u emisiji 360 stepeni.

 


Podsetimo Đorđe Balašević je u mladosti sa uspehom igrao fudbal.Na koncertima često govori o sportu i pominje veličine popout Slobodana Santrača, Mirze Delibašića, Rate Tvrdića... Navijač je Vojvodine iz Novog Sada. 

 

Kurir sport / N1 

Foto: Dragana Udovičić

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

KURIR SPORT: Krstajić već zna. Ovo su sigurni putnici za Rusiju

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...