DA LI JE KLOP NAJVEĆI LICEMER U SVETU FUDBALA?! Pre dve godine je pljuvao rivale, a sada je napravio istu stvar!
Foto: AP

okrenuo ploču

DA LI JE KLOP NAJVEĆI LICEMER U SVETU FUDBALA?! Pre dve godine je pljuvao rivale, a sada je napravio istu stvar!

Fudbal -

Menadžer Liverpula je pre dve godinežestoko kritikovao transfer Pola Pogbe u Mančester junajted zbog visine obeštećenja, a sada je "okrenuo ploču".

Klop je bio zgrožen kada je Pogba 2016. godine za 89 miliona evra prešao iz Juventus u Mančester junajted. Tada je izjavio da će se povući iz fudbala ako takvi transferi postanu praksa, a sada čini istu stvar...

Liverpul je u poslednjih godinu dana potrošio 250 miliona funti na transfere! Nemac je nedavno doveo golmana Rome Alisona za rekordnih 66,8 miliona funti.

"Ne zanima nas šta svet misli. Kao što ni Mančester Junajted nije zanimalo kada sam ja govorio. To je bilo samo mišljenje u tom momentu. Da li sam promenio mišljenje? Da. To je istina. Ali bolje je promeniti mišljenje, nego ga nemati", rekao je Klop dodavši:

"Problem u ovom vremenu je to... kada kažete neko sra.. niko ga neće zaboraviti. Nisam mogao da zamislim da će se svet tako promeniti za dve godine, 100 miliona funti je bila luda cifra. Od tada se svet kompletno promenio", rekao je Nemac.

Liverpul je trenutno na turneji po SAD u okviru Internacionalnog kupa šampiona gde će igrati 22. jula protiv Dortmunda, 26. jula protiv Mančester Sitija, a 28. jula protiv Mančester Junajteda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track