OGROMAN KORAK KA EVROPI: Radnički Niš doveo dva velika pojačanja! (FOTO)
Foto: Radnički NIš

TRANSFER

OGROMAN KORAK KA EVROPI: Radnički Niš doveo dva velika pojačanja! (FOTO)

Fudbal -

U skladu sa najavama prvog čoveka Radničkog Ivice Tončeva FK Radnički počeo je da dovodi nova pojačanja kako bi se nastavilo sa staranjem tehnički modernog i brzog tima koji će napasti grupnu fazu Lige Evrope.

Ugovor za Radnički danas su potpisali igrači u veznoj liniji Petar Petrović i Nikola Čumić.

Za potpis na ugovor sa Petrom Petrovićem (1995) Radnički je pobedio veliki Rozenborg. Petrović je do sada igrao za Malme, Varnamu, Angelhomsu i Bromapojkama. Iako je tokom karijere igrao za sve selekcije Švedske, ključno za njegovu odluku za dolazak u Nis, bio je patriotizam, jer je rodom iz Niša.

Interesantno je da je pre četiri godine bio na pozajmici u Radničkom iz Malmea. Igrao je i sa selekciju do 20 godina koja je postala svetski sampioni.

Čumic (1998) je prepoznat kao neko na kome ce se graditi budućnost Radničkog i ko ce tek pokazati sve svoje kvalitete ofanzivnog veziste . Do sada je igrao u Metalcu iz Gornjeg Milanovca i Slobodi iz Užica. Reč je o jednom od najtalentovanijih mladih fudbalera u Srbiji, a rukovodstvo Radčckog polaže nade da će postati dostojna zamena za Lazara Randjelovica.

Inače, kompletan skauting ove dvojice fudbalera uradilo je sportsko odelje Radničkog.

Kurir sport

Foto: Radnički Niš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track