ŽENI NAM SE MITROGOL: Srpski fudbaler zaprosio svoju dugogodišnju devojku!
Foto: Instagram

Veliki balon iznenađenja

ŽENI NAM SE MITROGOL: Srpski fudbaler zaprosio svoju dugogodišnju devojku!

Fudbal -

Što bi reko Đorđe Balašević "u zlatni okov je prstić pao" - Aleksandar Mitrović i Kristina Janjić napravili su prvi korak ka ozvaničavanju veze iz koje imaju dvoje dece

Centarfot Fulama i srpski reprezentativni napadač zaprosio je Kristinu, sa kojom ima dvoje dece. Verovatno zbog pretrpanosti obavezama, što u klubu, što u nacionalnom timu, Mitrogol nije imao vremena dosad da se pozabavi i ovim delom, a sada je iskoristio činjenicu da zbog povrede nije igrao protiv Nemaca, pa je za svoju dragu spremio specijalno iznenađenje.

foto: Instagram

U prijatnoj atmosferi jednog restorana Aleksandar je spremio veliki balon u obliku vereničkog prstena, a onda je na Kristinin prst stavio odgovarajući "krug", koji simboliše večnost, odnosno obećanje ljubavi posebnoj osobi. A kolika je ljubav mladog para vidi se na svakom koraku i čuje iz svake rečenice koju naš fudbaler izgovori.

Thank you ???⚽️ 2018

A post shared by Aleksandar Mitrovic (@aleksandar_mitrovic_45) on

- Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite s treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram - rekao je svojevremeno Aleksandar, koji sa Kristinom ima sina Luku i ćerku Nađu.

foto: Nikola Mitić, AP

Sledi kumstvo sa Stojkovićem Aleksandar Mitrović mogao bi ove godine da "odradi" još jednu veliku životnu ulogu, odnosno da bude kum svom dugogodišnjem prijatelju, fudbaleru Crvene zvezde i crnogorskom reprezentativcu Filipu Stojkoviću. Popularni Žule nedavno je najavio ženidbu. - Mislim da ću se ja pre oženiti, a Mitar će da bude kum. To je već gotovo, dogovaramo se o terminu. Našli smo se, lude glave smo obojica. Skapirali smo se čim smo se pogledali, stalno smo na vezi i naše prijateljstvo je iskreno - rekao je Stojković.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track