GEORGINA OBJAVILA FOTKU SA STADIONA I IZAZVALA SALVE SMEHA: U kadar je upao i jedan gospodin koji nije mogao da ostane neprimećen (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram

PRIVLAČILA POGLEDE

GEORGINA OBJAVILA FOTKU SA STADIONA I IZAZVALA SALVE SMEHA: U kadar je upao i jedan gospodin koji nije mogao da ostane neprimećen (FOTO)

Fudbal -

Devojka jednog od najboljih fudbalera sveta Kristijana Ronalda, manekenka Georgina Rodrigez na stadionu Juventusa pozirala je za društevene mreže.

Ali to ne bi bilo ništa neobično da u kadar nisu 'upali' i znatiželjni pogledi gledalaca koji su došli da isprate jedan od najbitnijih mečeva u Ligi šampiona.

I dok su fudbaleri na terenu odmeravali snage, Georgina je privlačila pažnju na sebe na svoj način.

Reklamirala je skupa krpice koje je obukla za ovaj događaj, ali ipak veću pažnju, kao i salvu smeha izazvao je gospodin koji je na trenutak batalio fudbal i posvetio se Georgini.

foto: Pritnscreen/Instagram

Fudbaleri Ajaksa plasirali su se u polufinale Lige šampiona, pošto su u Torinu pobedili Juventus sa 2:1 u revanš meču četvrtfinala.

Prvi meč završen je nerešeno 1:1.

Juventus je poveo na golom Kristijana Ronalda u 28. minutu, izjednačio je Doni Van de Bek u 34, a pobedu gostujućem timu doneo je Matijs De Liht u 67. minutu.

Mirno je Liverpul otputovao u Porto posle 2:0 na Enfildu i mnogo bolje igre od rivala. Večeras je na Dragau kvota na Klopov tim 2,15, a ako verujete da domaćin ima snage da trijumfuje, kvota je 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Porto - Liverpul.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track