SVE MU JE IZGORELO U POŽARU OSIM DRESA SAŠE ILIĆA I KNJIGA OCA TADEJA I PATRIJARHA PAVLA: Neispravne instalacije su mu uništile krov nad glavom, a samo tri stvari su ostale NETAKNUTE! (FOTO)
Foto: Partizan.rs

ČUDO

SVE MU JE IZGORELO U POŽARU OSIM DRESA SAŠE ILIĆA I KNJIGA OCA TADEJA I PATRIJARHA PAVLA: Neispravne instalacije su mu uništile krov nad glavom, a samo tri stvari su ostale NETAKNUTE! (FOTO)

Fudbal -

Život piše drame, a jednu stranicu je napisao za Miloša Praštala iz Resnika, kojem je zbog loših instalacija u domu izgoreo čitav stan, koji je nasledio od bake sa kojom je živeo.

U tom zgarežu u kojem su stvari izgorele do temelja, ostale su netaknute tri stvari: knjiga Oca Tadeja, Patrijaha Pavla i dres legendarnog kapitena Partizana Saše Ilića.

knige oca Tadeja i patrijarha pavla nosu izgorele u požaru
knige oca Tadeja i patrijarha pavla nosu izgorele u požarufoto: partizan.rs

Bez obzira na muku koja ga je snašla Miloš je i dalje pozitivan sa čudesnom verom u Boga i sa jednom od želja da upravo taj dres pokaže Saši Iliću.

Čim su mu obaveze to dozvolile Saša Ilić se sreo sa Milošem.

- Za Miloša sam čuo neposredno posle ovog nemilog događaja kada mu je izgoreo stan. U tom trenutku sam dobio mnogo poruka u vezi sa tim, a ujedno od moje školske drugarice koja mi je napisala da je njenom drugu izgoreo stan i da je ostalo netaknuto par velikih stvari i moj dres",rekao je Ilić i nastavio:

foto: partizan.rs

"Naježio sam se u tom trenutku. Verujem u Boga, znam da postoji, a da uz knjigu Oca Tadeja i Patrijaha Pavla ostane moj dres, ja to ne mogu da opišem rečima…Neko se šali da je to predznak da ću i ja postati neki Patrijah. Šalim se naravno", rekao je Sale i opisao susret sa Milošem.

"Sada sedimo zajedno i prisetili smo se da smo se mi zapravo upoznali pre pet, šest godina u restoranu u kojem je radio, kada sam mu ja i poklonio taj dres, koji je ostao čitav. Nije se puno promenio. Znam da mu je mnogo teško, ali ja sam ga savetovao da koliko god mu je teško, pokuša da razmišlja pozitivno i nadam se da će u najkraćem mogućem roku renovirati stan koji mu je nesretno izgoreo, a svi ćemo se truditi da mu pomognemo u tome", rekao je legenadrni kapiten crno-belih.

foto: partizan.rs

"Meni je izuzetno krivo kada se dogodi ovakva tragedija, bez obzira da li govorimo o Milošu ili kada izgori stan nepažnjom, zbog loših instalacija ili usred vremenskih nepogoda. Ja sam mu rekao da je ovo najmanje, što ne samo ja mogu da uradim, već svaki normalan čovek sa željom da se dečku vrati ono što mu se nehotično desilo, jer mu je ne njegovom krivicom izgoreo stan. Svi smo na istom putu sa željom da se on što pre vrati tamo gde je živeo pre deset dana i dobije krov na glavom", poručio je Saša Ilić.

kurir.rs / kurir sport, partizan.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track