FUNKCIONERI SAČUVALI STOLICE, IZ HAJDUKA OTIŠAO SAMO TRENER: Posle bruke na Poljudu ceh platio samo šef stručnog štaba (FOTO)
Foto: FK Hajduk Split

SPLIĆANI ISPALI IZ EVROPE

FUNKCIONERI SAČUVALI STOLICE, IZ HAJDUKA OTIŠAO SAMO TRENER: Posle bruke na Poljudu ceh platio samo šef stručnog štaba (FOTO)

Fudbal -

Fudbaleri Hajduka poraženi su od Gzire u Splitu sa 3:1 i pošetno su se obrukali na Poljudu.

Posle velikog iznenađenja ostali bez Evrope već u prvom kolu.

Nakon debakla trener Siniša Oraščanin dobio je otkaz, ali su funkcioneri sačuvali svoje fotelje.

Predsednik Marin Brbić se izvinio svim navijačima, ali će ostati na svojoj funkciji.

- Kazna za igrače? Ne mogu ih kazniti za lošu igru. Meč sa Gzirom? Trener je potcenio rivala, najveća greška. Nije koristio nekoliko prvotimaca, da smo igrali još 10 mečeva, dobili bismo svih 10 - rekao je Brbić, izvinjenje je uputio i direktor Bjelanović, koji neće napuštati fotelju.

foto: Pritnscreen

Predsednik nadzornog odbora Perasović je takođe imao šta da kaže.

- Plakali smo, svi smo ljudi, izvinjenja nisu fraze. U me Nadzornog odbora se izvinjavam na blamaži, moramo zbiti redove. Pravi navijači Hajduka su najžešći kada je najteže. Neće jedan meč promeniti viziju - zaključio je predsednik.

Hjuston je u noći između subote i nedelje (02.00) domaćin okršaja evropskih giganata Bajerna i Reala u kojem se očekuje da za Kraljeve debituje i Luka Jović. Kvota na Nemce je 2,85, a na Real 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Real Madrid.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track