ZVEZDA JESTE MOĆNA EKIPA, ALI ČUKARIČKI ĆE IGRATI SVOJU IGRU: Aleksandar Đorđević optimista pred duel sa crveno-belima
Foto: FK Čukarički

SUPERLIGA SRBIJE

ZVEZDA JESTE MOĆNA EKIPA, ALI ČUKARIČKI ĆE IGRATI SVOJU IGRU: Aleksandar Đorđević optimista pred duel sa crveno-belima

Fudbal -

Fudbaler Čukaričkog Aleksandar Đorđević pred utakmicu sa Crvenom zvezdom rekao je da njegov tim neće odustajati od svoje igre bez obzira što će im protivnik biti lider na tabeli Superlige.

"Crvena zvezda je uvek motiv više za sve nas. Prvi su na tabeli, aktuelni su šampion, igraju pred svojim navijačima, žele da proslave zvanje jesenjeg prvaka. Oni jesu moćna ekipa, ali Čukarički će igrati svoju igru, nećemo odustajati od ideje sa kojom smo počeli ovu sezonu.Znamo Zvezdine kvalitete, imaju sjajan izbor igrača, pogledajte samo ko sve nije igrao u Atini, Pavkov, Pankov, Ben, Jovančić... da ne nabrajam dalje. Dešavaće se naravno i da ćemo morati da se prilagodimo njima, ali nam nije osnovna ideja da se branimo".

Na Banovom brdu su pratili Zvezdin meč protiv Olimpijakosa u Ligi šampiona.

"Iako je izgubila, Crvena zvezda je pokazala snagu, pokazala je da može da se nosi sa ekipom kakva je Olimpijakos, gotovo redovni učesnik Lige šampiona. Nisu iskoristili jedanaesterac, potom su napravili onu grešku na kraju susreta koja ih je koštala poraza. Ali, pokazali su zavidan kvalitet, trkački su odlični, sa fantastičnim pojedincima", zaključio je Đorđević.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track