Najnovije vesti

EMOTIVNO

GROBARI, KO OVDE NIJE PUSTIO SUZU NIJE NAVIJAČ PARTIZANA Trenutak sa sahrane Miše Tumbasa sve će OSTAVITI BEZ DAHA VIDEO

Fudbal

Danas je na Groblju Orlovača nadomak Beograda upućena poslednja pošta nedavno preminulom velikom navijaču Partizana Miroslavu Gajiću, svima poznatom kao Miša Tumbas.

Kako je nalagao strog protokol, zbog koronavirusa, poslednjem ispraćaju je prisustvovalo desetak osoba, među kojima i ljudi iz Partizana, kluba koji je na sebe preuzeo organizaciju i troškove sahrane. Ispred crno-belih poslednji pozdrav uputili su trener Savo Milošević, bivši sportski direktor Ivica Iliev i predstavnik kluba Dragan Velanac.

Sama sahrana bila je veoma emotivna za sve Grobare, a jedan delić iste bio je veoma potresan. U jednom trenutku Orlovačom su odjekivali tonovi dobro poznate navijačke pesme Partizana koja bi svakom Grobaru u tom trenutku izmamila suzu na lice. Ako nam ne verujete, pogledajte i poslušajte video video. 

Pošto je na snazi zabrana masovnijeg okupljanja zbog korona virusa, armija navijača koji su obožavali Mišu nije mogla da ga isprati način na koji bi u drugačijem slučaju učinila. Stoga su se Grobari organizovali i na društvenim mrežama uputili apel svima koji su voleli Mišu da mu poslednju počast odaju večeras u 22 sata paljenjem baklji, upaljača, baterijskih lampi, ko god šta ima u domaćinstvu.

1 / 9 Foto: Starsport©

Kurir sport / N. Ilić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...