RONALDO POKORIO INSTAGRAM! BROJKA OD KOJE ZASTAJE DAH: Portugalac oborio prvi rekord u 2021. godini! OVO niko ne može ni da sanja!
Foto: Profimedia

nestvarno

RONALDO POKORIO INSTAGRAM! BROJKA OD KOJE ZASTAJE DAH: Portugalac oborio prvi rekord u 2021. godini! OVO niko ne može ni da sanja!

Fudbal -

Portugalski fudbalski as Kristijano Ronaldo oborio je rekord pratilaca na popularnoj društvenoj mreži Instagram.

Ronaldo je po broju fanova najpopularnija slavna ličnost na planeti. Verovali ili ne, na startu 2021. godine fudbaler Juventusa sakupio je preko 250 miliona pratilaca na Instagramu.

Kristijano svakodnevno objavljuje nove sadržaje na Instagramu. Fotke sa fudbalskih terena, zanimljivih putovanja, porodičnog života... Njegove objave izazivaju reakcije miliona.

Samo u decembru Portugalac je dobio više od pet miliona novih pratilaca na ovoj društvenoj mreži. Kristijano je u poslednjem mesecu u godini bio izuzetno aktivan na Instagramu. Delio je fotografije iz svog privatnog života i objavio veliki broj sponzorisanih objava koje se stigle do ogromnog broja ljudi.

Njegova praznična objava sa izabranicom Georginom Rodrigez i decom dobila je nekoliko miliona lajkova i komentara.

"2020. nije bila lagana godina, nema sumnje. Niko ne može ostati imun na bol i patnju koju je korona virus doneo svetu. Sada je vreme da pokažemo da zajedno možemo da napravimo promene. Bez obzira na to koliko je teško, moramo reagovati na nove prepreke. Neka 2021. bude prekretnica, novi početak i svež start. Svi možemo biti bolje osobe. Srećna Nova godina. Neka 2021. bude godina koje ćemo se zauvek sećati iz najboljih razloga", napisao je Ronaldo.

Samo Instagram ima više pratilaca od Ronalda. Iza Portugalca je pevačica Arijana Grande sa oko 214 miliona, a na trećem Dvejn Džonson (210).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track